close
We. by Loewe Deals

We. by Loewe Deals

Actie geldig van 03/10/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken

Auberge Pepermolen 27cm naturel Peugeot op Niwzi

Dit is de Peugeot pepermolen van de grote chefs. De Peugeot U’Select pepermolen Auberge, met een perfecte ergonomie en een maalwerk om de maalgraad naar wens in te stellen, past perfect bij al uw culinaire creaties.

De Peugeot pepermolen Auberge U’select is een onweerstaanbare referentie. Deze grote klassieker is aanwezig in alle keukens van de grote internationale chefs. Hij zal een imposante verschijning zijn bij al uw culinaire creaties. Zijn grootte (27 cm) en zijn ergonomische vorm maken hem een instrument van hoge kwaliteit, comfort en precisie voor een buitengewoon alledaags gebruik. Hij is uitgerust met een Peugeot gepatenteerd exclusief U’Select-systeem, voor een precieze instelling van de gewenste maalgraad van de peper (6 vooraf ingestelde maalgraden). Deze pepermolen in naturel hout is een grote klassieker die u niet meer zou kunnen missen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 55 90

Auberge Pepermolen 27cm naturel

Peugeot

Auberge Pepermolen 27cm naturel - Peugeot is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Auberge Pepermolen 27cm naturel Peugeot

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: