close
Kenwood Keukenrobot: Tot €235 aan accessoires cadeau

Kenwood Keukenrobot: Tot €235 aan accessoires cadeau

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Four Star 14 cm 31071-141-0 Zwilling op Niwzi

Het koksmes Compact is een van de vier messen waarmee ZWILLING zijn reeds populaire messenserie FOUR STAR heeft aangevuld met een "Special Edition". Zijn mes is, zoals gebruikelijk in deze serie, gemaakt van hoogwaardig staal. Met dit koksmes hakt u elk soort voedsel, van groenten tot vlees en vis. Vanwege de speciale vorm van het mes is het zelfs geschikt voor de Wiegeschnitt.

Het staal waaruit de Chef's Knife Compact bestaat, wordt gekenmerkt door een optimaal uitgebalanceerde chroom-koolstofverhouding. Het lemmet is gemaakt van een enkel stuk staal, wat zorgt voor een unieke mesgeometrie. Met een speciaal proces verhard ijs, heeft het FRIODUR-mes de nodige hardheid, weerstand tegen breuk en corrosiebestendigheid. Het lemmet van het koksmes is gebogen, dus je kunt dit mes ook gebruiken voor het hakken van kruiden. De slanke punt is ideaal voor het bouwen en pleisteren.

Het koksmes Compact heeft een lemmetlengte van 14 cm en een laag gewicht. Dit maakt het comfortabel in gebruik. Het heeft een ergonomisch gevormde handgreep van hoogwaardig kunststof, die naadloos en naadloos is verbonden met het mes. Bacteriën en vuil hebben daarom geen kans om door te dringen in tussenruimten. Het gewas voorkomt dat de vingers van het handvat glijden. Met het koksmes Compact by ZWILLING van bijzonder hoogwaardig staal hakt u snel en veilig alle ingrediënten voor uw eten.

  • FRIODUR® ijsgehard mes voor extra lange meslevensduur en corrosieweerstand.
  • Speciaal roestvrij staal, speciale ZWILLING-smelt: deze messen zijn stabiel, corrosiebestendig en tegelijkertijd flexibel.
  • SIGMAFORGE®-messen - uit één stuk gesmeed
  • Verbindingsloze overgang tussen handvat en mes.
  • Ergonomische handgreep van kunststof: voor moeiteloos werken en veilig werken met het mes.

Ruim 30 jaar geleden revolutioneerde ZWILLING J.A. HENCKELS met het naadloze handvat van kunststof de standaard voor hoogwaardige koksmessen. Het klassieke meesterstuk biedt veiligheid, ergonomie en comfort en is tot op de dag van vandaag wereldwijd de meest verkochte messenserie van ZWILLING J.A. HENCKELS.

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 62 95

Four Star 14 cm 31071-141-0

Zwilling

Four Star 14 cm 31071-141-0 - Zwilling is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Four Star 14 cm 31071-141-0 Zwilling

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: