close
We. by Loewe Deals

We. by Loewe Deals

Actie geldig van 03/10/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken

Fidji Pepermolen 20cm olijfhout Peugeot op Niwzi

De zoutmolen Fidji 20 cm uit olijfhout heeft een uniek model. Zijn body uit olijfhout, symbool voor kracht en duurzaamheid, toont zijn onnavolgbare nerven. Hij past bij de elegantie van de inox kop van de molen.

De pepermolen van de collectie Fidji uit olijfhout is een ode aan de natuur. Olijfhout, een nobele en robuste houtsoort, van een uitzonderlijke levensduur, laat op een natuurlijke manier zijn zo bijzondere nerven zien. Deze Peugeot pepermolen is gemaakt uit olijfhout afkomstig uit Europese bossen die beheerd worden met respect voor de natuurlijke bronnen. Met zijn pure vorm, zorgt deze pepermolen met zijn wespentaille voor een fluweelzachte beroering. Elk stuk wordt gemaakt uit één stuk hout waardoor het uniek is. Zijn kop uit inox geeft hem een gesofisticeerd accent. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn exclusieve mechanisme een onbeperkte garantie. Dankzij zijn instelknop kunt u ook de maalgraad van de peper instellen. De bewerking van het materiaal, de onberispelijke lijn en het gebruiksgemak maken van deze Peugeot pepermolen zowel een prachtig als nuttig en duurzaam object.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 99 00

Fidji Pepermolen 20cm olijfhout

Peugeot

Fidji Pepermolen 20cm olijfhout - Peugeot is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Fidji Pepermolen 20cm olijfhout Peugeot

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: