AEG: setpromo

AEG: setpromo

Actie geldig van 07/03/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Le Creuset - Tajines

Le Creuset - Tajines

Actie geldig van 01/04/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Silit: Quadro Black sudder

Silit: Quadro Black sudder

Actie geldig van 26/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Ontdek Philips TV 55PUS7909/12 op Niwzi

Ultra HD TV met Ultra Resolution voor mooie kleuren en ultieme scherpte.

Kijk TV op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditionele Full HD-TV. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt.

Het mooie van 4K Ultra HD-TV is dat u kunt genieten van elk detail. De beeldverwerkingsalgoritmen van onze Pixel Precise Ultra HD Engine zetten alle soorten beeldmateriaal op uw scherm om in UHD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde 4K Ultra HD-content, u profiteert van uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast van Philips.

Met Android krijgt u o.a. toegang tot de Google Play store. De Quad Core processor geeft de TV een supersnelle reactietijd.

Geef het beeld op uw smartphone of tablet weer op de TV om het met vrienden en familie te delen. Van foto's tot videospellen en meer, alles op uw smartphone of tablet wordt met een eenvoudige opdracht weergegeven op het grote scherm.

Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke tweezijdige Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

Kenmerken mode_editWijzigen

Andere producten van de Philips TV 7000-lijn

Adv:

55PUS7909/12 - Philips TV is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Philips TV55PUS7909/12

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Philips TV55PUS7909/12

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: