close
Sony: 30 dagen proberen

Sony: 30 dagen proberen

Actie geldig van 25/10/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden No Limits

Seltmann Weiden No Limits

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

Barista Perfect Pro (Type 118) Solis op Niwzi

Solis Barista Perfect Pro (Type 118)

Deze espresso machine met lage druk pre-infusie en PID temperatuurcontrole bereidt de perfecte espresso met de juiste hoeveelheid versgemalen koffie.

De perfecte espresso begint bij het bereiden van water op de juiste temperatuur. Slechts 1°C kan het verschil maken in de smaak van uw espresso, en dat is de reden waarom de SOLIS Barista Perfect Pro het verwarmingssysteem automatisch afkoelt na het opschuimen van de melk, zodat de volgende espresso niet zal verbranden. 

Met behulp van de PID digital electronics kunt u de temperatuur van het water in het Thermocoil verwarmingssysteem controleren, die wordt geleverd aan de gemalen koffie in de Porta-filter. Dit systeem zal ervoor zorgen dat uw koffie altijd de juist smaak zal bereiken.

De SOLIS Barista Perfect Pro maakt gebruik van de unieke lagedruk voorperculatiefunctie die de koffie bevochtigd voor een optimaal aroma. De hogedrukpomp van 15 bar en de elektronische temperatuurstabilisatie zorgen vervolgens voor een espresso met de perfecte smaak.

Daarnaast beschikt de SOLIS Barista Perfect Pro ook over de Razor precision dose trimming tool. De Razor is uniek en zorgt ervoor dat u de precieze hoeveelheid koffie in de filter drager kunt controleren. Een precieze dosis koffie zal u helpen bij het bereiken van een heerlijk smakende espresso elke keer wanneer u gebruik maakt van de SOLIS Barista Perfect Pro. 

De beste smaak is het resultaat van kwaliteit en vers gebrande koffie die is gemalen vlak voordat deze wordt gezet. De smaak van koffie is op z’n best tussen de 5 – 20 dagen na het branden. Probeer dus altijd koffie te kopen waarop de datum staat wanneer de bonen zijn gebrand. Bij bonen waarop slechts de houdbaarheidsdatum staat vermeld is het onmogelijk te weten wanneer de bonen zijn geroosterd. Bovendien is het ook van belang om gebruik te maken van een braam molen van hoge kwaliteit en vlak voordat u de koffie uitpakt, de koffie te malen, net als de beste koffies.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 499 90

Barista Perfect Pro (Type 118)

Solis

Barista Perfect Pro (Type 118) - Solis is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Barista Perfect Pro (Type 118) Solis

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: