close
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Gear Fit Black (R3500) Samsung op Niwzi

Met het geavanceerde gebogen Super AMOLED-touchscreen en de verwisselbare bandjes van de Samsung Gear Fit ziet u er zelfs bij de zwaarste inspanningen cool uit. De extra bandjes dienen apart aangekocht te worden.

Met de hartslagsensor biedt Samsung Gear Fit u realtime coaching om u actief te ondersteunen en te motiveren om uw fitnessdoelstellingen te realiseren.

Samsung Gear Fit geeft een directe melding bij e-mails, sms'jes, binnenkomende gesprekken en apps van derden, zodat u altijd verbonden bent.

De Samsung Gear Fit biedt u een keuze in achtergrondkleuren, interfacethema's en tijdsweergaven die u naar eigen smaak kunt instellen.

Samsung Gear Fit houdt uw activiteiten in de loop van de dag continu bij en is met zijn vuil- en waterbestendige beschermlaag klaar voor elk avontuur (IP67).

De Samsung Gear Fit biedt u gemakkelijke basisfuncties, zoals telefoontjes met berichten weigeren, snel antwoorden op berichten en alarmsignalen instellen.

De Samsung Gear Fit is compatibel met verschillende GALAXY toestellen en apps. Hierdoor bent u altijd verbonden met al uw apparaten.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 199 99

Gear Fit Black (R3500)

Samsung

Gear Fit Black (R3500) - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Gear Fit Black (R3500) Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: