close
Philips: Airfloss cashback

Philips: Airfloss cashback

Actie geldig van 23/04/2018 tot 02/07/2018
Actie bekijken
Jura Voorjaarsactie J6

Jura Voorjaarsactie J6

Actie geldig van 01/04/2018 tot 11/06/2018
Actie bekijken
Samsung Double Trade

Samsung Double Trade

Actie geldig van 25/05/2018 tot 10/06/2018
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

PMA-1600NE Black PMA-1600NE Black Versterker € 1.599,00
PMA-1600NE Silver PMA-1600NE Silver Versterker € 1.599,00
AVR-X4300H Black AVR-X4300H Black Versterker € 1.599,00
AVR-X4300H Silver AVR-X4300H Silver Versterker € 1.599,00
AVR-X6300H Black AVR-X6300H Black Versterker € 2.599,00
AVR-X6300H Silver AVR-X6300H Silver Versterker € 2.599,00

AVR X1100W Denon op Niwzi

De 7.2-kanaals AVR-X1100W netwerk-AV-receiver biedt de vooraanstaande technologie van Denons eersteklas AV-modellen in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De zeven kanalen kunnen ieder 145 watt leveren. De jarenlange ervaring van de ontwerpers van Denon staat er bovendien voor garant dat uitsluitend krachtige en gecontroleerde audio, boordevol subtiele details, de speakers bereikt. Dankzij de ingebouwde WiFi maakt u eenvoudig verbinding met uw thuisnetwerk. De Bluetooth-functionaliteit® maakt het daarnaast mogelijk om draadloos audio af te spelen vanaf uw compatibele draagbare apparaten. De duidelijke scherminterface en Setup Assistant zorgen ervoor dat de AV-receiver eenvoudig te installeren en gebruiken is. Met de ingebouwde internetradio kunt u uit een zeer uitgebreide reeks radiozenders kiezen van over de hele wereld. Daarnaast kunt u muziek luisteren op de streamingservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma (hier hebt u wel een abonnement voor nodig). Voor een model in deze prijsklasse biedt de AVR-X1100W al met al een verbluffend scala aan functies.

4K Ultra HD 60 Hz-passthrough; 4:4:4 Pure Color- passthrough
Met zes HDMI-ingangen kunt u verschillende HDMI-bronapparaten op de AVR-X1100W aansluiten. De Blu-ray- en game-ingangen ondersteunen 4K Ultra HD 60 Hz- en 4:4:4 Pure Color video-passthrough als onderdeel van de nieuwste HDMI-specificatie. Het videogedeelte van de AVR-X1100W is ook volledig compatibel met 3D-content.

Ingebouwde Bluetooth, ingebouwde WiFi en AirPlay, DLNA
Veel draagbare apparaten zijn voorzien van draadloze Bluetooth- connectiviteit. Met de ingebouwde draadloze Bluetooth-functionaliteit in de AVR-X1100W kunt u uw favoriete audiostreams vanaf tot wel acht Bluetooth-apparaten streamen, zoals een smartphone, draagbare audiospeler en tablet. Dankzij de ingebouwde draadloze WiFi-technologie maakt de AVR-X1100W verbinding met internet via uw thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kunt u muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luistert u draadloos naar uw favoriete nummers vanaf uw draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad. De DLNA 1.5-certificering stelt u in staat via uw thuisnetwerk draadloos verbinding te maken met uw pc of Mac voor extra streamingopties. Met onze Denon Remote App kunt u de AVR-X1100W eenvoudig bedienen vanaf uw favoriete draagbare apparaat. Deze Remote App is verkrijgbaar voor Apple- en Android-apparaten, evenals de Kindle Fire.

Praktische USB-poort
U sluit uw Apple iPod, iPod touch of iPad aan op de AVR-X1100W via de praktische USB-poort in het voorpaneel. Vervolgens laadt u uw apparaat op terwijl u naar uw lievelingsnummers luistert.

Krachtige 7-kanaals discrete versterker met ECO-modus
De AVR-X1100W ondersteunt verschillende high-current uitvoerapparaten met discrete voeding en levert tot wel 145 watt per kanaal. In de modus Auto Eco wordt het maximaal beschikbare vermogen aangepast aan het volumeniveau. De ECO-meter op het scherm geeft bovendien een overzicht van het energieverbruik in real-time. Voor compatibiliteit met een zo groot mogelijke reeks speakermodellen is de AVR-X1100W in staat op stabiele wijze speakers aan te sturen met een lage impedantie van 4 ohm.

Ingebouwde Audyssey MultEQ XT
Denon was de eerste A/V-fabrikant die de geavanceerde DSP-audioverwerkingstechnologie van Audyssey in huis haalde. De AVR-X1100W is ontworpen op basis van de Audyssey Silver-versie van deze DSP-technologie, en omvat krachtige DSP-functionaliteit, waaronder MultEQ XT voor akoestische ruimtemeting en DSP-correctie. Met behulp van de meegeleverde precisiemicrofoon meet het Audyssey MultEQ-systeem bij installatie alle speakers in uw home theatre, inclusief de subwoofer. In combinatie met de door het systeem gegenereerde zeer nauwkeurige akoestische DSP-ruimtecorrectiefilters levert MultEQ een zo vloeiend en natuurlijk mogelijke toonbalans, ongeacht het merk of model van de aangesloten speakers. De psycho-akoestische verwerkingstechnologie Audyssey Dynamic Volume staat garant voor kristalheldere dialogen en een groot audiobereik bij lage volumeniveaus. Op deze manier geniet u op ieder geluidsniveau van heldere audio van onvervalste bioscoopkwaliteit. Op basis van geavanceerde DSP-technieken levert Audyssey Dynamic EQ bovendien een perfecte respons over het complete bereik, zelfs bij lage volumeniveaus.

Luistergenot in verschillende kamers
U kunt de AVR-X1100W configureren tot een 7-kanaals home theatre surroundsysteem, maar ook tot een 5-kanaals surroundsysteem in de hoofdruimte, waarbij u twee van de versterkerkanalen aan aparte stereospeakers in een andere ruimte toewijst. Zo kijkt u naar een surround-soundfilm in de ene kamer, terwijl de rest van het gezin in een andere kamer tegelijkertijd kan luisteren naar het stereogeluid vanuit een andere bron.

Dubbele subwoofer-uitgang
De AVR-X1100W is uitgerust met een dubbele subwoofer-uitgang waarop u twee kleinere subwoofers kunt aansluiten in plaats van één grote subwoofer. Het gebruik van twee subwoofers op verschillende plekken in de kamer levert een zeer stabiele respons op. Twee subwoofers leveren een vloeiendere en gedetailleerdere bas, zonder de pieken en dalen van een opstelling met één enkele subwoofer.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

AVR X1100W - Denon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AVR X1100W Denon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: