close
Philips: Airfloss cashback

Philips: Airfloss cashback

Actie geldig van 23/04/2018 tot 02/07/2018
Actie bekijken
Magimix: Blender

Magimix: Blender

Actie geldig van 02/05/2018 tot 15/07/2018
Actie bekijken
Scott Zwiesel Sensus

Scott Zwiesel Sensus

Actie geldig van 22/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

PMA-1600NE Black PMA-1600NE Black Versterker € 1.599,00
PMA-1600NE Silver PMA-1600NE Silver Versterker € 1.599,00
AVR-X4300H Black AVR-X4300H Black Versterker € 1.599,00
AVR-X4300H Silver AVR-X4300H Silver Versterker € 1.599,00
AVR-X6300H Black AVR-X6300H Black Versterker € 2.599,00
AVR-X6300H Silver AVR-X6300H Silver Versterker € 2.599,00

AVR X3100W Denon op Niwzi

De AVR-X3100W borduurt voort op de eerder uitgekomen AVR-X2100W en AVR-X1100W, heeft nog meer fantastische functies en biedt verwende home cinema-gebruikers de allerbeste Denon-geluidskwaliteit. Opvallendste kenmerken: de geavanceerde multi-zone, pre-out en aangepaste installatie, die de AVR-X3100W een ware entertainer voor het hele huis maken. Tegelijkertijd heeft Denon een nieuwe ECO-modus ontwikkeld om het stroomgebruik op een unieke manier onder controle te houden. De modus sluit aan op het beleid van het bedrijf om groen te produceren zonder in te boeten aan prestaties en geluidskwaliteit.

Verbluffend geluid
De nieuwe AVR-X3100W is voorzien van een versterker met 180 watt per kanaal, voor verbluffend bioscoopgeluid en een gedetailleerde muziekweergave. In het geavanceerde audiogedeelte zijn audiodecoders met de hoogst mogelijke resolutie verwerkt, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, evenals DTS Neo:X, Audyssey DSX en Dolby Pro Logic IIz, voor een nog realistischere surround-ervaring uit extra hoogte- of breedteluidsprekers. Wat de kritische consument ook op prijs zal stellen, is dat de nieuwe ontvanger boordevol Audyssey-audiotechnologieën zit voor een optimale geluidskwaliteit. Audyssey Dynamic Volume biedt real-time volumeregeling en Audyssey Dynamic EQ ondervangt problemen met de surround-weergave bij lage volumeniveaus. Audyssey MultEQ XT stelt de luidsprekers (waaronder de subwoofer) automatisch af op de luisteromgeving van de kamer en de kenmerken van de luidsprekers. De AVR-X3100W kan zelfs Audyssey Pro-kalibratie aan.

8 HDMI Inputs, 2 HDMI Outputs
Met zijn acht HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen neemt deze AVR met gemak gelijktijdig de controle over alle digitale apparaten, zoals Blu-ray-spelers, gameconsoles, mediaspelers, videocamera's en nog veel meer. De geavanceerde videoprocessor van de AVR-X3100W is klaar voor toekomstige beelden in 4K Ultra HD met Full Rate 50/60 Hz en biedt doorvoer van 4:4:4 Pure Color 4K-subsampling - twee eigenschappen van de nieuwste HDMI-specificatie. Voor de ultieme kijkervaring kan de ontvanger zelfs SD- en HD-videobronnen omhoog converteren en transcoderen naar een resolutie van maximaal 4K Ultra HD met 50/60 Hz. Via de twee HDMI-uitgangen kunnen verschillende programmabronnen worden aangesloten, dus gebruikers kunnen in de ene kamer genieten van een surround-film en in de andere van een apart stereoprogramma met video van een andere bron. Het 7.2-kanaals pre-out-gedeelte, de RS-232-poort en de flexibele versterkingstoewijzing maken zelfs de meest veeleisende aangepaste installatie van multi-zone-geluid en domotica mogelijk. De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de AVR-X3100W gecertificeerd en het apparaat is voorzien van alle geavanceerde ISFccc-bedieningselementen voor videokalibratie.

Ingebouwde Bluetooth, Wi-Fi en AirPlay, DLNA
De nieuwe AVR-modellen in de X-serie van dit jaar bieden naast de befaamde audiokwaliteit van Denon ook een ongekend scala aan aansluitopties. De meest in het oog springende zijn de ingebouwde WiFi, om eenvoudig verbinding te maken met een thuisnetwerk, en Bluetooth, om mobiele apparaten met één druk op de knop aan te sluiten. De aangesloten AVR-X3100W betekent toegang tot een letterlijk onbeperkt aantal muziekbronnen en weergaveopties. Via AirPlay kan muziek worden gestreamd vanaf Apple-apparaten. Ook hebben gebruikers toegang tot hun muziekbibliotheek op apparaten die compatibel zijn met DLNA, zoals NAS-apparaten (Network Attached Storage). Daarnaast kunnen ze kiezen uit duizenden internetradiozenders en muziek luisteren op Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma (indien beschikbaar, abonnement vereist). Voor het ultieme gebruiksgemak is het systeem voorzien van een USB-poort aan de voorzijde voor aansluiting van een USB-opslagapparaat, of van een iDevice voor gelijktijdig afspelen en opladen. Al deze functies zijn eenvoudig te bedienen via de Denon Remote-app voor apparaten met iOS of Android. Ondanks het enorme aantal mogelijkheden is het apparaat zelfs voor beginners heel gemakkelijk in te stellen, dankzij de nog verder verbeterde installatiehulp en geavanceerde grafische gebruikersinterface.

Krachtig eigenschappen met ECO-modus
De modellen in de nieuwe X-serie leveren niet alleen fantastische en zeer krachtige, supergeavanceerde eigenschappen, maar zijn ook nog eens uitgerust met de unieke ECO-modus van Denon, waarmee gebruikers het algehele energieverbruik omlaag brengen. Het effect hiervan is te zien in de ECO-meter op het scherm. In de modus Auto ECO schakelt het apparaat automatisch tussen de normale modus en ECO-modus, afhankelijk van het ingestelde volumeniveau. Het resultaat: slimme energiebesparing zonder in te boeten aan geluidsprestaties.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

AVR X3100W - Denon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AVR X3100W Denon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: