close
Canon Summer Promo

Canon Summer Promo

Actie geldig van 15/05/2019 tot 31/07/2019
Actie bekijken
Philips Air: 60 dagen op proef

Philips Air: 60 dagen op proef

Actie geldig van 01/01/2019 tot 31/12/2019
Actie bekijken
Liebherr Gratis Emsa karaf

Liebherr Gratis Emsa karaf

Actie geldig van 15/05/2019 tot 31/07/2019
Actie bekijken

BDP-180 Zilver Pioneer op Niwzi

Met de BDP-180 krijgt u altijd het allerbeste entertainment. De 4K-upscaler past FullHD-inhoud van Blu-ray Discs (1080/24p) aan naar UltraHD met hoge resolutie,voor compatibele televisietoestellen en zorgt op die manier voor adembenemend mooie beelden op het scherm van de homecinema. Bekijk uw lievelingsbeelden op uw mobiele toestellen ook op uw tv-scherm- dat gaat heel eenvoudig met WiFi Direfct en Miracast hebt u niet eens een router nodig, de snoerloze en rechtstreekse verbinding komt probleemloos tot stand. Bekijk YouTube-video‘s via BDP-180 rechtstreeks op het tv-scherm. Of gebruik het als volwaardig uitgeruste netwerkspeler en roep video‘s en muziek in formaten naar believen op op lokale opslagmedia en computers, met ondersteuning van Flac-bestanden met hoge resolutie, DSD- en HD-meerkanaals-geluid. Bovendien biedt de 3D Blu-ray disc-speler een USB-frontingang, ondersteunt hij de weergave van SACD‘s en zorgt hij met Sound Retriever Link en Stream Smoother Link samen met compatibele Pioneer meer-kanaal-ontvangers voor een betere beeld- en klankkwaliteit. Via de functies „Snel bekijken met geluid“ en „langzaam bekijken met geluid“ kunnen de Blu-ray discs sneller maar ook langzamer worden afgespeeld zonder daarom de toonhoogte en dus het klankkenmerken te veranderen. De speciaal ontwikkelde, kosteloos verkrijgbare App iControlAV5 stuurt de BDP-180 bovendien erg comfortabel en veelomvattend aan via smartphone of tablet.

Beleef digitaal opgeslagen muziek zo dicht bij het analoge origineel als u dat nog nooit hebt gedaan. Dit apparaat ondersteunt meer formaten dan de cd-standaarden van 44,1 kilohertz bemonsteringsfrequentie en 16-bit diepte. Beleef WAV- en Flac-bestanden in echte studiokwaliteit met resoluties tot 192/24. Ook het op super-audiocd’s gebruikte DSD-formaat (Direct Stream Digital) met een bemonsteringsfrequentie tot 2.8 megahertz kan met dit apparaat worden afgespeeld.

Met de functies “snelle waarneming met geluid” en “langzame waarneming met geluid” kunnen Blu-rays en dvd’s sneller (anderhalf keer zo snel) of langzamer (0,8 keer zo snel) worden afgespeeld, zonder de toonhoogte en daarmee de klankeigenschappen te veranderen.

Met de gebruiksvriendelijke app iControlAV5 kunt u uw speler rechtstreeks via uw smartphone of tablet bedienen. Deze app is gratis te verkrijgen via de App Store of op Google Play.

Geef uw UltraHD-display de voeding die het nodig heeft: dit Pioneer-apparaat is niet alleen volledig compatibel met alle beschikbare High-Definition-videosignalen – door het grote vermogen van de video-scaler kunnen zelfs uit materiaal met een lage resolutie 4K-beelden worden geproduceerd. Daardoor krijgen zelfs uw oude dvd’s een nieuwe dimensie aan scherpte en storingsvrijheid met tot 20 maal zoveel pixels.

Dit apparaat ondersteunt een groot aantal van de gangbare formaten en mogelijkheden om samen inhoud te delen. Maak via WiFi-Direct draadloos verbinding met uw thuisnetwerk, zonder router of access-punt, en krijg toegang tot films, foto’s en muziek op uw PC of de harde schijf van uw netwerk. Stuur rechtstreeks van uw smartphone video’s, foto’s en spelletjes via de speler naar de televisie. En gebruik de geïntegreerde YouTube-cliënt om snel toegang te krijgen tot miljoenen videoclips op internet.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

BDP-180 Zilver - Pioneer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BDP-180 Zilver Pioneer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: