close
VC Objectief: €100 kassakorting

VC Objectief: €100 kassakorting

Actie geldig van 20/05/2019 tot 15/08/2019
Actie bekijken
FreshCare+: Tot €75 cashback

FreshCare+: Tot €75 cashback

Actie geldig van 27/03/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
De'Longhi: airco

De'Longhi: airco

Actie geldig van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Actie bekijken

BDP-X300 Wit Pioneer op Niwzi

Universele speler voor BD, DVD, CD en SACD met DLNA 1.5 video- en audiostreaming, 4K videoscaling, 24 bit/192 kHz D/A-converter en PQLS-jitterreductie.

Geluid en beeld uit de topklasse – voor een prijs uit de middenklasse

In de BDP-X 300 toont de technologische vooruitgang zich van zijn meest aangename kant: in deze universal disc-speler kunnen beeld en geluid profiteren van technologieën, die tot voor kort nog erg duur of helemaal niet beschikbaar waren. De ultramoderne video-engine is echt geweldig in het omzetten van conventionele HD-content van Blu-ray-schijven of van de ingebouwde video streamer in geloofwaardige 4K UltraHD.

De screencast-standaard Miracast in combinatie met de geïntegreerde WiFi zorgt elke dag voor veel plezier, omdat deze de inhoud van het scherm van een tablet met slechts één tik naar het tv-toestel beamt. En wie zijn speler af en toe ook eens over de stereo-installatie wil beluisteren, leert de BDP-X 300 naar waarde te schatten, omdat de speler over een zeer hoogwaardige conversiemodule beschikt, die wat klank betreft met pure cd-spelers kan concurreren.

Met compatibele Pioneer ontvangers kan de BDP-X 300 met PQLS zelfs nog een sterkere troef uitspelen, die dan exclusief ten goede komt aan de geluidsoverdracht via de HDMI-kabel. Deze overdracht is inherent gevoelig voor jitter, variaties in de gegevenstiming die na conversie tot storingen kunnen leiden. Pioneer pakt dit probleem in de BDP-X 300 bij de wortel aan: in combinatie met een PQLS-compatibele ontvanger regelt deze de timing van de audiogegevens, waardoor jitter vrijwel wordt geëlimineerd, wat resulteert in een beter gerichte, en veel heldere klank.  


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

BDP-X300 Wit - Pioneer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BDP-X300 Wit Pioneer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: