close
Le Creuset: Les Forgées vierkante grillpan 23/28 cm

Le Creuset: Les Forgées vierkante grillpan 23/28 cm

Actie geldig van 01/05/2019 tot 31/08/2019
Actie bekijken
Le Creuset: Ovenwant

Le Creuset: Ovenwant

Actie geldig van 01/05/2019 tot 31/08/2019
Actie bekijken
Le Creuset: Aardewerken spatelpot 1,1L

Le Creuset: Aardewerken spatelpot 1,1L

Actie geldig van 01/05/2019 tot 31/08/2019
Actie bekijken

XDP-30R-B Pioneer op Niwzi

Compacte hoge-resolutie audio-speler met 2,4" touchscreen, ESS Sabre DAC's met gescheiden audiokanalen, symmetrische audio-uitvoer, Bluetooth, Google Play-apps, WiFi en voor de duim geoptimaliseerd bediening.

Beleef een liveconcert tijdens je treinrit, maak een muzikale wereldreis zonder je bureau te verlaten. Koop de XDP-30R, plug je koptelefoon in, en beleef het waanzinnige geluid. De compacte XDP-30R dompelt je onder in de muziek, veel dieper dan vele duurdere stereoketens dit zouden kunnen. De compacte XDP-30R onthult verbazingwekkend details in de muziek, opent de geluidsbühne en verbetert de scheiding van de instrumenten.

ONDERSTEUNT ALLE MUZIEKFORMATEN

Of je nu pas kennismaakt met Hi-Res Audio, of dat u al lang bekend bent met het gebruik ervan, de feilloze weergave van elk muziekformaat doet elke muziekliefhebber verrukken. De XDP-30R ondersteunt DSD 5,6 MHz decodering, speelt FLAC, WAV, ALAC en AIFF af tot 192 kHz/32-bit, en is compatibel met MQA (na een toekomstige firmware-update). De instelbare Hi-bit Upsampling zet bestanden met een lagere resolutie om naar 192 kHz/32-bit voor een bijna-oorspronkelijke Hi-Res Audio-ervaring. Lossless audio wordt vloeiend verwerkt, net als gecomprimeerde audio-formaten. Met TIDAL en TuneIn (andere diensten volgen) verbreed je je muzikale horizon nog verder.

PREMIUM AUDIO COMPONENTEN

De SABRE ES9018C2M behoort tot de best presterende digitaal-analoog converters op de markt en is in een twin-configuratie aan twee SABRE ESS9601K versterkers gekoppeld. Een eigen condensator per kanaal zorgt zo voor een optimale balans tussen de signaalwegen. Het ontwerp leidt tot een transparante geluidsreproductie en levert uitzonderlijke detailniveaus op een ruimtelijke geluidsbühne. Wordt in de muziek getrokken, voel elk instrument om je heen als in een driedimensionale ruimte.

TWEE UITGEBALANCEERDE UITVOERMODI

Voorheen het domein van de desktop koptelefoon-setups, krijgt de gebalanceerde uitgang nu de wind in de zeilen via  een 2,5 mm, 4-polige aansluiting. Je kunt kiezen uit de BTL-modus, die de aandrijfkracht verhoogt, of voor ACG, een stabiele modus die resulteert in een strak en duidelijk gedefinieerd geluid met lage frequentie. ACG verbetert de algehele helderheid en ruimtelijke dimensionaliteit. Een gebalanceerde uitgang elimineert interferentie en verbetert de stereoscheiding. 

TWEE KLOKKEN VOOR MEER PRECISIE

Klokmechanismen synchroniseren de timing van de gegevens die tussen de apparaten stromen. Hoe beter de klok, hoe beter het geluid. De XDP-30R heeft twee klokken, een voor de detectie en correctie van 44,1 kHz naar 88,2 kHz/176,4 kHz signaal, en de andere voor de verwerking en de upsampling van 48 kHz-signalen tot 192 kHz wordt gebruikt. De detectie gebeurt automatisch. Het resultaat is een puur jitter-free geluid.

HANDENVRIJE BEDIENING MET DUOREMOTE

Bedien de XDP-30R met je smartphone. De gratis app Pioneer DuoRemote maakt gebruik van Bluetooth low energy om je smartphone met de XDP-30R DAP te koppelen, zodat je niet hoeft te jongleren met apparaten op het drukke openbare vervoer. Houd de DAP in je tas of broekzak en gebruik je telefoon om het volume te regelen en afspeelbewerkingen uit te voeren zoals afspelen/pauzeren, overslaan, scannen, shuffle, en opnieuw afspelen. De app is ook zeer geschikt voor het invoeren van Wi-Fi-wachtwoorden of voor het samenstellen van afspeellijsten met behulp van een slim toetsenbord dat meerdere talen ondersteunt en dat is ingebakken in de gebruikersinterface van de speler. Sluit de XDP-30R DAP aan op een bestaande installatie en bedien de speler met je tablet of smartphone en gebruik de XDP-30R DAP als hoogwaardige audio-streamer. (Opmerking: Mobiele apparaten moeten Bluetooth low energy (LE) ondersteunen. Controleer de eisen voor het toestel en het OS in de App Store of Google Play™.)


Kenmerken mode_editWijzigen

 • Anderkeyboard_arrow_up
  Afmetingen (H x B X D)
  9,4 x 6,3 x 1,5 cm
  Batterijduur bij afspelen muziek
  15 h
  Bluetooth
  Capaciteit
  16 GB
  Geheugenkaart
  microSD
  Gewicht
  120 g
  WiFi

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

XDP-30R-B - Pioneer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: XDP-30R-B Pioneer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: