Bosch: Tupperware

Bosch: Tupperware

Actie geldig van 01/04/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Samsung: batterij Powerstick

Samsung: batterij Powerstick

Actie geldig van 23/03/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Sibo: Fizz

Sibo: Fizz

Actie geldig van 26/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken

Panasonic TX-65EX780 op Niwzi

De elegant ontworpen EX780 is gemaakt om in ieder interieur te passen. Bovendien zorgt de ingebouwde 4K Pro HDR-technologie ervoor dat beelden exact worden weergegeven zoals de filmmaker het voor ogen heeft.

4K Pro HDR

De 4K PRO HDR TV’s  zijn compleet opnieuw ontworpen en afgestemd in Hollywood om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de filmmaker. De 4K PRO HDR OLED TV's zijn voorzien van de geavanceerde Studio Colour HCX2 processor met professionele kleurbeheertechnologie en een next-generation OLED-scherm, waarmee ze elke nuance en detail van de oorspronkelijke film kunnen weergeven. 

Studio Colour HCX2

De nieuwe Studio Colour HCX2 4K-processor vormt het toppunt van beeldverwerking van Panasonic. Het systeem is ontwikkeld vanuit kennis over kleuren, zwartniveaus en helderheid van onze hoogwaardige plasma TV's en professionele audiovisuele apparatuur.  Door de afstemming van een Hollywood kleurenspecialist zijn we in staat om een beeldkwaliteit te leveren die overeenkomt met de visie van de filmmaker. 

De ultieme bioscoopervaring

Onze nieuwe professionele bioscoopschermen zorgen voor een echte bioscoopervaring. Door het combineren van een breed kleurenpalet met local dimming voor inktzwarte kleuren en subtiele gradaties en een haarscherpe helderheid zorgt dit scherm voor beelden precies zoals de filmmaker voor ogen heeft.

Multi HDR ondersteuning

Panasonic TV's ondersteunen nu meerdere HDR formaten; zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. HDR10 is de standaard voor Ultra-HD Blu-ray films, series en streaming diensten zoals Netflix en YouTube. Hybrid Log Gamma is de standaard voor reguliere TV uitzendingen speciaal ontwikkeld door de BBC en het Japanse NHK. 

Switch Design

Dankzij de draai- en tilfunctie biedt de Panasonic EXW784 altijd een perfecte kijkhoek. Waar je ook gaat zitten, het 'Switch-design" zorgt ervoor dat je altijd de beste plek hebt.

Quattro Tuner

Geniet van satelliet, kabel en TV>IP content in aanvulling op de DVB-T2 (digitale ethertelevisie) dankzij de ingebouwde ontvangers.


Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:

TX-65EX780 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? PanasonicTX-65EX780

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: PanasonicTX-65EX780

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: