close
Novy: Set-actie 2018

Novy: Set-actie 2018

Actie geldig van 01/02/2018 tot 30/09/2018
Actie bekijken
Mixers: cashback

Mixers: cashback

Actie geldig van 26/03/2018 tot 17/06/2018
Actie bekijken
Schott Zwiesel Fortissimo 18pcs

Schott Zwiesel Fortissimo 18pcs

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken

Connect Sonos op Niwzi

Met deze multiroom player kan je al je favoriete muziek op alle bestaande geluidsapparatuur in je gehele huis afspelen. Van de receiver van je thuisbioscoop, je stereo-installatie, actieve luidsprekers en meer.

Geniet van superieure geluidskwaliteit met analoge, optische en coaxiale digitale uitgangen die zorgen voor topprestaties. Opties voor vaste of variabele output zorgen voor flexibele volumeregeling. De lage en hoge tonen, de balans en de loudness zijn per kamer instelbaar. Zo krijg je het beste geluid in elke kamer. Het volume kan je per kamer of voor groepen kamers tegelijk regelen.

Met Sonos kan je luisteren naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts – allemaal gratis. En je kan er naar luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ specifieke roepletters of de naam van je favoriete presentator. Sonos werkt naadloos met Songl, AUPEO!, Deezer, iHeartRadio, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora, Rdio, Rhapsody, SiriusXM-internetradio, Spotify, Stitcher SmartRadio, TuneIn, Wolfgang's Vault, WiMP en elke service die DRM-vrije tracks aanbiedt voor downloaden. (Beschikbaarheid van services verschilt per regio).

Directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations, zonder te rippen, te downloaden of een computer in te schakelen. Sonos maakt direct verbinding met deze services via het internet en streamt dan de muziek naar de kamers van je keuze. Speel muziek die is opgeslagen op 16 pc's, Mac's of NAS-apparaten (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk. De meest populaire bestandsindelingen, van iTunes tot MP3, worden ondersteund.

Sonos speelt je iTunes-muziek direct van je iPhone, iPad of iPod touch, draadloos, in elke kamer van je huis. Dock, laad en speel draadloos de muziek van een iPod of iPhone met het SONOS DOCK. Op de analoge ingang kan je een externe geluidsbron aansluiten (zoals een MP3- of cd-speler, tv, dvd-speler, videorecorder of radio) en dan muziek (of ander geluid) afspelen via alle Sonos players in het systeem.

Kenmerken mode_editWijzigen

Connect - Sonos is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Connect Sonos

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: