close
AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

Actie geldig van 01/06/2023 tot 31/12/2024
Actie bekijken
De'Longhi La Specialista: Barista pakket cadeau

De'Longhi La Specialista: Barista pakket cadeau

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Classic Waterkoker 1,7L RVS Dualit op Niwzi

DU72835 Classic Waterkoker 1,7L RVS

De Classic waterkoker is het toppunt van uitmuntende techniek en design. Het is de perfecte partner van de Dualit Classic broodrooster en deelt dezelfde kenmerken zoals betrouwbaarheid, tijdloos design en ingenieuze functies. De multi-gepatenteerde Classic waterkoker heeft een baanbrekend vervangbaar verwarmingselement dat de levensduur aanzienlijk verlengt, terwijl de Whisper Boil het ongewenst lawaai drastisch verminderd. De Dualit classic waterkoker is uitgerust met een supersnel 3KW verwarmingselementen en bereikt zeer snel het kookpunt. De twee meetvensters met kopjesniveau en literniveau helpen u enkel de hoeveelheid water te koken die u nodig hebt van 1 kopje tot 1,7 liter.

Gepatenteerd vervangbaar element De Dualit waterkoker is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij het baanbrekend vervangbaar verwarmingselement wordt de levensduur van uw waterkoker aanzienlijk verlengt.

Gepatenteerde "Whisper Boil" functie The Classic water koker is de stilste waterkoker die Dualit heeft ontworpen. De waterkoker werd bekroond met het Quiet Mark label - het internationale merk van The Noise Abatement Society. Met deze aankoop bent u verzekerd dat u één van de stilste waterkokers op de markt in huis heeft.

Snel en efficiënt koken De Dualit waterkoker is slim ontworpen met twee meetvensters. Eén zijde met kopjesniveau voor de theedrinkers en één zijde met literniveau, ideaal als u een recept volgt. Wat u ook kiest, beiden helpen u de enkel de hoeveelheid water te koken die u nodig hebt. De waterkoker is uigerust met een verwarmingselement van 3000W en bereikt zeer snel het kookpunt.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 219 00

Classic Waterkoker 1,7L RVS

Dualit

Classic Waterkoker 1,7L RVS - Dualit is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Classic Waterkoker 1,7L RVS Dualit

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: