close
Philips: Baardtrimmer cashback

Philips: Baardtrimmer cashback

Actie geldig van 21/05/2018 tot 24/06/2018
Actie bekijken
Philips: 60 dagen op proef

Philips: 60 dagen op proef

Actie geldig van 02/01/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Samsung Recyclage Actie

Samsung Recyclage Actie

Actie geldig van 07/05/2018 tot 30/06/2018
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

G5 Titan LG op Niwzi

De LG G5 heeft een geheel nieuw metalen design en is modulair opgebouwd. Hiermee kan je de G5 uitbreiden met zogeheten LG Friends om nog meer uit je smartphone te halen.

Groothoeklens

Zorg voor een totaalplaatje! Als je al dacht dat je ogen veel zagen, dan is deze camera helemaal een verrassing: hij maakt opnamen van wel meer dan 135°. Leg skylines, drukbezochte concerten en het strand van oost tot west vast. Dat lukt je zelfs niet vanuit je ooghoeken ...

Ongekend in- en uitzoomen

Ga tot het uiterste! Zoom uit tot een extra grote groothoek (0,5 x): die kans kreeg je nooit eerder op een smartphone. Bepaal zelf hoe je je foto's en video's maakt: kies uit een close-up, een totaalplaatje en alles daar tussenin. Knijpen op het scherm is voldoende. Knijp gewoon om het plaatje weer compleet te hebben.

Uitspringende beelden

De foto is je lijstje. Maak tegelijkertijd een gewone foto en een groothoekfoto. Laat je foto er daarna uitspringen door een van de 4 achtergrondeffecten te kiezen: fisheye, zwart-wit, vignet en vervaging. De foto's die je uploadt en deelt springen er absoluut uit!

Daglichtmodus

Een zonnescherm, maar dan anders. Als de zon helder schijnt, blijft het scherm niet achter. Het verbeterde IPS Quantum-scherm is niet alleen helderder, maar toont ook levendiger en duidelijker beelden - zelfs wanneer de zon op zijn felst is.

Scherm altijd aan

Spaar je duimen. Vergeet dat je vroeger op een knop moest drukken om de datum en tijd te zien of om je berichten te checken. De LG G5 zorgt dat de belangrijke informatie altijd beschikbaar is! Kijk maar.

Vereenvoudigde beveiliging: vingerafdruksensor

Je LG G5 is sneller en veiliger dankzij een vingerafdruksensor. De sensor bevindt zich aan de achterkant en sluit optimaal aan bij de manier waarop je het toestel vasthoudt. Met één druk op de sensor activeer je het beeldscherm, ontgrendel je je apps en kun je snel en eenvoudig betalingen doen.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

G5 Titan - LG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: G5 Titan LG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: