Fritel Tafelgril

Fritel Tafelgril

Actie geldig van 18/05/2017 tot 31/07/2017
Actie bekijken
Moulinex: Cuiscompanion

Moulinex: Cuiscompanion

Actie geldig van 01/04/2017 tot 30/06/2017
Actie bekijken
Le Creuset - Tajines

Le Creuset - Tajines

Actie geldig van 01/04/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken

Philips Lighting Hue White and Color E27 op Niwzi

Breid je Hue verlichtingssysteem uit met losse lampen. Deze Philips Hue White and Color lamp kan aangesloten worden op je Hue Bridge uit het starterspakket. Breid uit en geniet nog meer van Hue. Ervaar licht op een nieuwe manier.

Kies uit 16 miljoen kleuren om het licht af te stemmen op je interieur. Je kan de Hue White and Color lamp dimmen, van kleur veranderen van helder wit, warm-wit, subtiel gekleurd tot intens felle kleuren. Alles is mogelijk!

Als je je verlichting met je Philips Hue-bridge synchroniseert, kunt je alle verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of je nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met je smartphone of tablet bedien je elke lamp die is aangesloten op de bridge. Ook als je niet thuis bent bedien je je lampen of afstand. En door middel van geofencing-technologie kun je je lampen al automatisch laten inschakelen voordat je thuis komt of laten uitschakelen wanneer je weggaat. Handig en geruststellend.

Installeer een van de 230+ apps die ontwikkeld zijn door derden en synchroniseer lichteffecten met je favoriete muziek. Of maak van TV-kijken of het spelen van je lievelingsgame een echte beleving door de de Hue White and Color lampen te synchroniseren met de kleuren op je beeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je een lamp blauw laten kleuren als het gaat regenen, of je lampen kleur geven wanneer jouw favoriete club scoort? Of de lampen aanzetten wanneer de zon ondergaat? Ontdek de vele mogelijkheden van If This Then That (IFTTT) en laat jouw lampen je vertellen dat je een nieuwe mail hebt ontvangen of bent getagd in een Facebook foto.

Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:

Waar te koop?

Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:
€ 59 95

Hue White and Color E27

Philips Lighting

Hue White and Color E27 - Philips Lighting is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Philips LightingHue White and Color E27

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Philips LightingHue White and Color E27

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: