Samsung: AddWash

Samsung: AddWash

Actie geldig van 23/03/2017 tot 30/06/2017
Actie bekijken
Miele: iittala kookpottenset

Miele: iittala kookpottenset

Actie geldig van 01/05/2016 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Demeyere: Voorjaarsfolder 2017

Demeyere: Voorjaarsfolder 2017

Actie geldig van 17/04/2017 tot 17/05/2017
Actie bekijken

Ontdek Philips Lighting Hue White and Color GU10 op Niwzi

Breid uw hue-verlichtingssysteem uit met losse GU10-lampen. U hebt alleen de bridge uit het starterspakket nodig. Speel met tonen, contrast, wit licht en een heel spectrum aan kleuren om de ideale sfeer te creëren.

Kies de instelling 'Energize' en al uw geselecteerde LED-lampen geven een helder en levendig licht dat uw energieniveau een boost geeft. Perfect voor die momenten waarop u wel wat extra energie kunt gebruiken.

Kies de instelling 'Reading' en al uw geselecteerde lampen veranderen in een kleur wit die ideaal is om in te lezen, met precies de juiste sterkte. Met slechts één druk op de knop wordt lezen een genot.

Kies de instelling 'Relax' en al uw geselecteerde lampen geven een zachte, rustgevende gloed. Dit is het perfecte middel na een hectische dag en een uitstekend excuus om uw voeten omhoog te leggen.

Met de timerfunctie kunt u de lampen geleidelijk laten veranderen. Maak van hue uw wekker en wordt vanaf nu comfortabeler gewekt dan met een traditionele wekker. U kunt de timer ook gebruiken om uw lampen geleidelijk te laten doven, zodat u op een natuurlijkere wijze in slaap valt. Of laat de lampen op een bepaalde tijd ingeschakeld worden, bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent naar huis, zodat u niet thuis hoeft te komen in een donker huis.

Het mooie van toegang tot uw lampen via een webbrowser, is dat u niet thuis hoeft te zijn om de verlichting te bedienen. Dat betekent dat hue uw huis niet alleen verlicht, maar ook bewaakt. Stelt u zich voor dat u onverwachts moet overwerken. Maar u wilt dat het lijkt alsof u thuis bent. Dan kunt u de lampen eenvoudig inschakelen via uw scherm. En ook tijdens vakanties kunt het u via een internetverbinding laten lijken alsof u nooit bent vertrokken.

Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd. De hue-lampen passen in uw bestaande armaturen. Kies uw gewenste fittingen of armaturen, draai de draadloze lampen erin en schakel de verlichting in. Zo simpel is het.

Kenmerken mode_editWijzigen

 • Anderkeyboard_arrow_up
  Dimbaar
  Energieklasse
  A
  IP
  20
  Kleurtemperatuur
  2000 - 6500 K
  Lampvoet
  GU10
  Levensduur
  15000 u
  Lichtopbrengst
  250 lm
  Vermogen
  6,5 W
  Voltage
  230 V

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:
€ 59 95

Hue White and Color GU10

Philips Lighting

Hue White and Color GU10 - Philips Lighting is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Philips LightingHue White and Color GU10

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Philips LightingHue White and Color GU10

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: