WMF Function 4 set

WMF Function 4 set

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Silit E-compact

Silit E-compact

Actie geldig van 26/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
WMF Atria 60 delig

WMF Atria 60 delig

Actie geldig van 09/05/2017 tot 30/06/2017
Actie bekijken

Philips Lighting Hue White Starter Pack E27 op Niwzi

De Philips Hue White starterpack bestaat uit een een bridge (tweede generatie) en twee losse Hue White lampen. De installatie is zeer eenvoudig, plug de bridge in je internetrouter en installeer de app op je telefoon of tablet. Draai de lampen met E27-fitting in het verlichtingsarmatuur en sluit de lampen aan op je Hue Bridge. Bedien binnen enkele minuten het licht met je smartphone, tablet of laptop. Kies voor hoogwaardig wit licht met Philips Hue White.

De Philips Hue Bridge is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen. Of vraag Siri een vooraf ingestelde lichtscène aan te zetten, zonder een knop in te hoeven drukken. Met apps van anderen kun je je lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten!

Dim je Philips Hue White lampen voor de gewenste sfeer. Stel een hoge lichtopbrengst in voor dagelijkse activiteiten of een lagere lichtopbrengst voor zacht, subtiel licht. Zonder snoeren, zonder elektricien en zonder installatie, maar gewoon bedienbaar via je smartphone of tablet.

Als je je verlichting met je Philips Hue-bridge synchroniseert, kunt je alle verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of je nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met je smartphone of tablet bedien je elke lamp die is aangesloten op de bridge. Ook als je niet thuis bent bedien je je lampen of afstand. En door middel van geofencing-technologie kun je je lampen al automatisch laten inschakelen voordat je thuis komt of laten uitschakelen wanneer je weggaat. Handig en geruststellend.

Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:

Waar te koop?

Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:
€ 79 95

Hue White Starter Pack E27

Philips Lighting

Hue White Starter Pack E27 - Philips Lighting is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Philips LightingHue White Starter Pack E27

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Philips LightingHue White Starter Pack E27

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: