Omschrijving

Muzikale emotie gevangen in perfect geluid

Een akoestisch kunstwerk
De BeoLab 18 is het hoogtepunt van akoestische perfectie, het toonbeeld van authentiek geluid dat al sinds 1925 het kenmerk is van Bang & Olufsen. De BeoLab 18 is een tijdloze, iconische luidspreker, gemaakt van de beste materialen en met grote aandacht voor ieder detail.

Geïnspireerd door de legendarische BeoLab 8000-luidspreker is de BeoLab 18 een hommage aan een klassiek silhouet met ongeëvenaarde prestaties. Speel met uw inrichting met de formidabele, draadloze geluidskwaliteit van de BeoLab 18 luidspreker, superieur geluid zonder beperkingen.

De nieuwe norm voor draadloze performance
Het indrukwekkende Immaculate Wireless Sound-concept van Bang & Olufsen is gebaseerd op een combinatie van design, akoestische toptechnologie en een ongekende geluidskwalilteit die de prestaties van draadloos geluid naar ongekende hoogtes tilt. Het systeem is gebaseerd op de nieuwe WiSA technologie, die werkt in het open,storingsvrije 5 GHz draadloze U-NII frequentiespectrum, waardoor voortdurend een constant en stabiel signaal kan worden ontvangen.

Voor een draadloze installatie met de BeoLab 18 heeft u per luidspreker slechts een stroomkabel nodig. Geniet van de vrijheid en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor grensverleggend, draadloos multikanaal-geluid.

Naadloos onderling verbinden
De BeoLab 18 is ontworpen voor probleemloos samenwerken met andere systemen. Sluit de luidspreker aan op een nieuw model BeoVision 11 voor perfect, draadloos surround-geluid of combineer de BeoLab Sensor 1 met een TV of muzieksysteem ( al dan niet van Bang & Olufsen ) om de aansluiting te maken. Alle WiSA-compatibele producten kunnen direct uit de verpakking naadloos met elkaar communiceren.

Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

Waar te koop?

Laatste nieuws:

BeoLab 18 Silver - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

U verkoopt dit product ook: Bang & OlufsenBeoLab 18 Silver

Niwzi.be haalt meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Bang & OlufsenBeoLab 18 Silver