Ontdek Barbas Eco 800 Speksteen op Niwzi

Gietijzeren houtkachel met spekstenen afwerking (= langdurige en gelijkmatige warmteafgifte).

Een vrijstaande houthaard, als sfeerbepalende blikvanger in uw interieur? Dat moet een Eco zijn! Een uiterst breed assortiment van zeer hoogwaardige kwaliteit, van tijdloos klassiek tot strak modern. Allemaal met een hoog rendement. Alle modellen zijn voorzien van een boven- en achteraansluiting, zodat de haard in iedere situatie optimaal tot zijn recht komt. Een aantal Eco-haarden heeft een prachtige spekstenen bekleding, voor een langdurige en gelijkmatige warmte-afgifte. Een aantal is volledig bekleed met gietijzer. Aan keuze geen gebrek!

Heeft een vermogen van 6-10 kW. Zowel boven- als achteraansluiting zijn mogelijk. Geeft tevens convectiewarmte via speciaal daartoe ontworpen convectie-openingen. Afmetingen (B x H x D): 620 x 985 x 500 mm. Gewicht: 300 kg (= gewicht met het spekstenen exterieur).

De vrijstaande kachels van Barbas geven zowel een comfortabele stralingswarmte af via de hoogwaardige materialen van het toestel zelf alsook een weldadige convectiewarmte via de daarvoor ontworpen convectie-openingen. De comfortabele stralingswarmte van een speksteenkachel is met niets te vergelijken. ‘Natuurlijk’ is het woord dat het gevoel van behaaglijkheid het beste omschrijft. Dat geldt eveneens voor de uitstraling van het materiaal. De fraaie satijnachtige grijzige kleur van deze natuursteensoort past in ieder interieur.
Rendement van 76 %. Afvoer van 150 mm doorsnede.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

€ 3.669 00

Eco 800 Speksteen

Barbas

Eco 800 Speksteen - Barbas is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? BarbasEco 800 Speksteen

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BarbasEco 800 Speksteen