Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Miele CS 1418 WA op Niwzi

Ingebouwde keukenweegschaal (27 cm breed) uit het CombiSet programma van Miele (met 3 verschillende toestelbreedtes en een grote keuze in combinaties van diverse toestellen voor professioneel koken). Deze weegscbaal heeft de vorm van een neerzetvlak met een geïntegreerde weegfunctie en is gevat in een massief roestvrij stalen randlijst met afgeschuind bedieningspaneel (met ingeprint Miele-logo). Deze ingebouwde weegschaal wordt via een druktoets bediend. Op het display worden digitaal de gekozen gewichtseenheid en het weegbereik, tussen 15 gram en 10 kg, aangeduid. De afneembare glazen plaat is van veiligheidsglas en die is net als een keramisch oppervlak heel vlot schoon te maken.

Voor ambitieuze koks is het CombiSet-gamma een echte aanrader. Je kan volledig zelf je kookplaat samenstellen en je hebt daarbij de keuze uit een heleboel apparaten.

Andere producten van de Miele CombiSet-lijn

Waar te koop?

Laatste nieuws:

CS 1418 WA - Miele is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? MieleCS 1418 WA

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MieleCS 1418 WA