close
Tot 250 € cashback op Soundbar

Tot 250 € cashback op Soundbar

Actie geldig van 26/10/2017 tot 28/01/2018
Actie bekijken
Magimix Multifunctionele Stoomkoker

Magimix Multifunctionele Stoomkoker

Actie geldig van 27/10/2017 tot 23/01/2018
Actie bekijken
Mepra Due

Mepra Due

Actie geldig van 03/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken

Aspire R11 Acer op Niwzi

De Aspire R11 is een compact toestel en handig voor wie op zoek is naar een eenvoudig, supermobiel toestel. Het 11,6 inch scherm rust op een 360-graden scharnier, waardoor je de R11 in verschillende opstellingen kan gebruiken.

Het scherm heeft volgens Acer een HD-resolutie, maar het pixelaantal werd niet meegedeeld. Meer dan waarschijnlijk zal het hier echter niet om een Full HD-scherm gaan. Verder rustte Acer het display uit met de Zero Air Gap-technologie, waarbij er geen tussenruimte is tussen het scherm en de glasplaat. Corning Gorilla Glass moet bescherming bieden tegen krassen en stoten. Het geluid moet dan weer een boost krijgen dankzij de TrueHarmony-techniek.

Een leuk extraatje dat Acer in het scherm inbouwde, is het BlueLightShield. Die techniek reduceert de emissie van blauw licht, waardoor jouw ogen minder snel vermoeid moeten geraken.

Onder de motorkap vind je dan weer een Intel Pentium-processor met Intel HD Graphics, 8 GB RAM-geheugen en 1 TB opslagruimte. Het toestel komt momenteel nog met Windows 8.1, maar krijgt later dit jaar een gratis upgrade naar Windows 10.

elektrozine.be

Kenmerken mode_editWijzigen

Aspire R11 - Acer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Aspire R11 Acer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: