close
Canon: Winter promo 2018

Canon: Winter promo 2018

Actie geldig van 15/10/2018 tot 15/01/2019
Actie bekijken
Le Creuset Braadsledes

Le Creuset Braadsledes

Actie geldig van 01/11/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken

550-13080 Niko op Niwzi

Via het ecodisplay controleert de bewoner het energie-, gas- en waterverbruik en eventueel ook de energieproductie. Op dit display kan hij ook de ecofunctie (alles uit) of de aanwezigheidssimulatie activeren. Het ecodisplay geeft informatie over het elektriciteits-, gas- en waterverbruik en over de elektriciteitsproductie.

Welke informatie de bewoner krijgt, hangt af van de meetmodules die je installeert. De meetmodule elektriciteit meet het elektriciteitsverbruik of de elektriciteitsproductie. De pulsteller communiceert het elektriciteits-, gas- en waterverbruik.

Het huidige elektriciteitsverbruik wordt weergegeven in W of kW, het gas- en waterverbruik in m³. Eronder staat het weekverbruik in EUR, GBP, of SEK. Met één druk op de ecotoets schakelt de bewoner alle lichten en geschakelde kringen uit wanneer hij de woning verlaat. Onmiddellijk ziet hij het verbruik dalen.

De bewoner activeert de aanwezigheidssimulatie met de aanwezigheidssimulatietoets. Zo laat hij de verlichting op bepaalde tijdstippen branden en creëert hij extra veiligheid met een minimum aan energie.


Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

550-13080 - Niko is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 550-13080 Niko

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: