Zanussi: setactie

Zanussi: setactie

Actie geldig van 07/03/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Seltmann Weiden Trio

Seltmann Weiden Trio

Actie geldig van 01/04/2016 tot 31/03/2017
Actie bekijken
Seltmann Weiden Meran

Seltmann Weiden Meran

Actie geldig van 01/04/2016 tot 31/03/2017
Actie bekijken

Ontdek Mitsubishi Electric MSZ-LN op Niwzi

Met een SEER van 10,3 overtreft de wandunit MSZ-LN de al overtuigende efficiëntiewaarden van de reeks MSZ-FH. Met een verder ontwikkelde 3D i-see Sensor detecteert de unit in real-time de aanwezigheid, locatie en het aantal personen in de kamer. Hij meet daarbij de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen in de kamer. Het verwarmings- en koelvermogen wordt dienovereenkomstig aangepast zodat gebruikte vertrekken de gewenste temperatuur hebben. Zo is het mogelijk om binnen een gebied van 12 meter meer dan 1800 temperatuurverschillen te detecteren.

De intelligente sensoren regelen de twee uitblaaslamellen zodanig dat de personen in de kamer, indien gewenst, altijd binnen of buiten de luchtstroom staan, ongeacht waar men zich in de kamer bevindt of verplaatst. Het apparaat is al uitgerust met een geïntegreerde W-LAN-adapter. Zo kan de MSZ-LN snel en veilig met het lokale netwerk worden verbonden en overal met behulp van een app worden bediend.

De geïntegreerde Plasma Quad-filter werkt als een elektrisch gordijn dat niet alleen de omgevingslucht schoonmaakt, maar ook bacteriën en virussen onschadelijk maakt. In een speciale nachtmodus worden zowel visuele als akoestische signalen uitgeschakeld en wordt de geluidsemissie van de buitenunit nog eens met 3 dB(A) verlaagd.

De MSZ-LN unit is uitgerust met een geïntegreerde W-LAN-adapter. Zo kan hij snel en veilig met het lokale netwerk worden verbonden en overal met behulp van een app worden bediend.

Tot slot: de nieuwe MSZ-LN kan als single split met koelmiddel R32 of met een MXZ multisplit buitenunit met R410A worden ingezet. De vermogensklassen werden uitgebreid met een nieuw model met een koelvermogen van 6 kW.


Adv:

MSZ-LN - Mitsubishi Electric is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Mitsubishi ElectricMSZ-LN

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Mitsubishi ElectricMSZ-LN

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: