SEB: Cashback Actifry

SEB: Cashback Actifry

Actie geldig van 01/02/2017 tot 31/03/2017
Actie bekijken
AEG: Batibouw

AEG: Batibouw

Actie geldig van 07/03/2017 tot 30/04/2017
Actie bekijken
Schott Zwiesel 12 champagnekelken gratis

Schott Zwiesel 12 champagnekelken gratis

Actie geldig van 20/05/2016 tot 31/03/2017
Actie bekijken

Ontdek Bang & Olufsen BeoSound 35 Cool Modern Collection op Niwzi

Een high-end draadloze luidspreker en all-in-one multiroom-muzieksysteem in één. De BeoSound 35 is voorzien van een gebruikersvriendelijke aanrakingsgevoelige interface en biedt geïntegreerde toegang tot streamingdiensten voor radio en muziek. Het elegante aluminium design werd speciaal ontworpen om de hele ruimte te vullen met een gebalanceerd geluid - ongeacht of het systeem op een tafel staat of aan de muur hangt.

TOUCH. GO. EN GENIETEN MAAR!

U kunt de BeoSound 35 direct bedienen via het bedieningspaneel op het muzieksysteem zelf. De muziekbron instellen, een bepaald nummer selecteren of het volume regelen. Niets is eenvoudiger met de intuïtieve aanraakinterface. Maar als u de voorkeur geeft aan bediening op afstand, gebruikt u gewoon de Bang & Olufsen-afstandsbediening of de gratis BeoMusic App. Dankzij de geïntegreerde muziekstreamingdiensten, zoals Spotify, Deezer en TuneIn in de BeoSound 35 hebt u met één druk op een knop toegang tot miljoenen nummers, talloze afspeellijsten en duizenden radiozenders. De BeoSound 35 beschikt over Apple AirPlay, DLNA en Bluetooth 4.0 streaming, en onze BeoLink Multiroom-technologie waarmee u alle Bang & Olufsen- en B&O PLAY-multiroomproducten in één naadloze muziekstream kunt samenbrengen in uw huis.

ONGELOOFLIJK VEELZIJDIG, ONGEACHT DE RUIMTE OF DE PLAATS

De BeoSound 35 is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige muzieksystemen van Bang & Olufsenooit. Het minimalistische design oogt als een artistieke pennenstreek aan de wand en gaat moeiteloos in ieder interieur op. Dankzij de vijfhoekige vorm laat het muzieksysteem zich gemakkelijk kantelen zodat u er eenvoudig bij kunt. Het maakt dus niet uit of u de BeoSound 35 hoog of laag aan de wand bevestigt of op een tafel plaatst. De display is altijd goed zichtbaar en direct toegankelijk voor handmatige bediening.

HEEL VEEL VERMOGEN IN EEN SLANK UITERLIJK

De solide basis voor de ruimtevullende stereobeleving wordt gevormd door twee centraal in de kast geplaatste 4”-basdrivers. De twee naar buiten gerichte ¾”-tweeters in de beide uiteinden van de BeoSound 35 geven ieder muziekdetail kleur en zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid door de ruimte. De BeoSound 35 verrast met een krachtiger geluid dan men in eerste instantie van een dergelijk compact muzieksysteem zou verwachten. Het geheim? Alle vier de luidspreker-units worden aangedreven door aparte 80-watt klasse-D versterkers.

ALLES UITGEBREID GEKOPPELD

Dankzij onze draadloze multiroomtechnologie, BeoLink Multiroom, kunt u uw Bang & Olufsen-configuratie voortaan uitbreiden om in toekomstige behoeften te voorzien. Gebruik uw Bang & Olufsen-tv-luidsprekers bijvoorbeeld om muziek te streamen van uw BeoSound 35 of luister naar het geluid van uw Bang & Olufsen-tv op uw BeoSound 35 in een andere kamer. Met BeoLink Multiroom koppelt u al uw producten tot één flexibel, draadloos systeem. Luister naar verschillende muziek in verschillende kamers of laat dat ene fantastische lied door het hele huis klinken. Met één aanraking voegt u uwBang & Olufsen-product toe aan de muzikale beleving of orkestreert u alles vanaf uw mobiele telefoon via de BeoMusic App.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:
€ 2.295 00

BeoSound 35 Cool Modern Collection

Bang & Olufsen

BeoSound 35 Cool Modern Collection - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Bang & OlufsenBeoSound 35 Cool Modern Collection

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Bang & OlufsenBeoSound 35 Cool Modern Collection

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: