close
Braun: 100 dagen op proef

Braun: 100 dagen op proef

Actie geldig van 01/07/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Schott Zwiesel Summer Wine

Schott Zwiesel Summer Wine

Actie geldig van 29/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Lg: Promo Perfect Beeld

Lg: Promo Perfect Beeld

Actie geldig van 28/08/2017 tot 05/11/2017
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Cuatro-2 70 Barbas op Niwzi

Bent u op zoek naar hoog rendement in combinatie met een minimalistische vormgeving? Dan is de Cuatro-2 precies wat u zoekt. Een ijzersterke inbouwhaard die evenzo gemakkelijk in een bestaande situatie kan worden toegepast.

Subliem en afgemeten in kaderloze uitvoering. Of een meer klassieke variant, voorzien van driezijdig kader? Hoe dan ook, de Cuatro-2 past zich overal moeiteloos aan. Drie identieke modellen, in verschillende afmetingen. Van de bescheiden Cuatro-2 60, met een vermogen tot 10 kW. Tot de Cuatro-2 80, die met zijn vermogen van 12 kW zelfs de allergrootste ruimte verwarmt.

Allen met een groot glasoppervlakte, voor een optimaal zicht op het vuur. Optioneel met convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een snelle verdeling van de warmte. De geavanceerde verbrand- ingstechniek en het optimaal isolerende interieur, zorgen voor een hoog rendement. U wilt de verbrandingslucht van buiten de woning betrekken? Dat kan via het gesloten verbrandingssysteem. De Cuatro-2 ... de fraai vormgegeven alleskunner!

Optioneel kan de Cuatro-2 aan de onderzijde worden uitgerust met een krachtige convectieventilator. Met het optionele gesloten verbrandingssysteem kan de voor de verbranding benodigde zuurstof van buiten de woning worden betrokken. Ideaal voor mechanisch geventileerde woningen. De zuurstof wordt via drie kanalen de haard in- gebracht. Via de onderzijde, voor de primaire verbranding. Via de achterzijde, voor de secundaire verbranding en via de bovenzijde voor een schone ruitspoeling. Dit uitgebalanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een rendement van meer dan 78% en een lage uitstoot van o.a. fijnstof.

Kenmerken mode_editWijzigen

 • Anderkeyboard_arrow_up
  CO-uitstoot
  0,08 %
  Gewicht
  116 kg
  Lengte houtblokken
  50 cm
  Nominaal vermogen
  7 - 11 kW
  Rendement
  79 %
  Rookgasafvoer/ luchttoevoer
  180-125 mm
Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

Cuatro-2 70 - Barbas is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Cuatro-2 70 Barbas

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: