Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Barbas Cuatro-2 80 op Niwzi

Bent u op zoek naar hoog rendement in combinatie met een minimalistische vormgeving? Dan is de Cuatro-2 precies wat u zoekt. Een ijzersterke inbouwhaard die evenzo gemakkelijk in een bestaande situatie kan worden toegepast. Subliem en afgemeten in kaderloze uitvoering. Of een meer klassieke variant, voorzien van driezijdig kader?

Hoe dan ook, de Cuatro-2 past zich overal moeiteloos aan. Drie identieke modellen, in verschillende afmetingen. Van de bescheiden Cuatro-2 60, met een vermogen tot 10 kW. Tot de Cuatro-2 80, die met zijn vermogen van 12 kW zelfs de allergrootste ruimte verwarmd. Allen met een groot glasoppervlakte, voor een optimaal zicht op het vuur. Optioneel met convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een snelle verdeling van de warmte. De geavanceerde verbrand- ingstechniek en het optimaal isolerende interieur, zorgen voor een hoog rendement. U wilt de verbrandingslucht van buiten de woning betrekken? Dat kan via het gesloten verbrandingssysteem. De Cuatro-2 ... de fraai vormgegeven alleskunner!

Optioneel kan de Cuatro-2 aan de onderzijde worden uitgerust met een krachtige convectieventilator. Met het optionele gesloten verbrandingssysteem kan de voor de verbranding benodigde zuurstof van buiten de woning worden betrokken. Ideaal voor mechanisch geventileerde woningen. De zuurstof wordt via drie kanalen de haard in- gebracht. Via de onderzijde, voor de primaire verbranding. Via de achterzijde, voor de secundaire verbranding en via de bovenzijde voor een schone ruitspoeling. Dit uitgebalanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een rendement van meer dan 78% en een lage uitstoot van o.a. fijnstof.
Afvoer van 200 mm doorsnede.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

Cuatro-2 80 - Barbas is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? BarbasCuatro-2 80

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BarbasCuatro-2 80