close
Philips: Lumea

Philips: Lumea

Actie geldig van 01/06/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Philips: Airfryer

Philips: Airfryer

Actie geldig van 24/06/2018 tot 31/07/2018
Actie bekijken
Fritel: Beckers

Fritel: Beckers

Actie geldig van 01/05/2018 tot 31/07/2018
Actie bekijken

YAS-207 Yamaha op Niwzi

De YAS-207 is de eerste soundbar met ondersteuning voor het virtuele 3D audioformaat DTS Virtual:X.

De soundbar die in juli beschikbaar is, zal via een firmware-update in augustus DTS Virtual:X krijgen. Hierdoor probeert de soundbar softwarematig een realistische 3D surroundervaring te creëren zonder dat er nood is aan een extra set luidsprekers achter de sofa.

In de praktijk zal DTS Virtual:X de hoogtekanalen in een DTS:X of Dolby Atmos soundtrack, dat steeds vaker terug te vinden is op een (Ultra HD) Blu-ray schijfje, virtueel proberen weer te geven. Denk aan een geluidseffect als gietende regen of een overvliegende helikopter.

Naast het verwerken van in surround gemixt geluid – een audiospoor in 5.1 of 7.1 – kan de soundbar ook stereo audiosignalen en muziek omzetten naar een virtueel 3D surroundgeluid.

De soundbar heeft twee HDMI-aansluitingen, die 4K Ultra HD beelden tot 60fps doorgeven, en die compatibel zijn met HDR en HDCP 2.2. Daardoor zullen alle toestellen die op de HDMI-ingang worden aangesloten probleemloos worden afgespeeld.

Dankzij de HDMI ARC-uitgang (Audio Return Channel) kan je audio van de tv, bijvoorbeeld van een streamingdienst als Netflix, rechtstreeks doorgeven aan de soundbar via één kabel.

De opvolger van de YAS-203 beschikt verder over draadloos streamen via Bluetooth (versie 4.1) en een DSP-functie als Clear Voice die dialogen en stemmen beter doet klinken.


Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

YAS-207 - Yamaha is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: YAS-207 Yamaha

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: