Ontdek Siemens EC845SF90D op Niwzi

Inox gaskookplaat, 76 cm, met een wokbrander. Door “flameTronic” is met gas koken nu zo eenvoudig en veilig als elektrisch koken. Dankzij de innoverende elektronica volstaat een draai aan de knop om de gasvlam te ontsteken. U hoeft de knop dus niet langer even ingedrukt te houden. De automatische herontsteking zorgt ervoor dat de vlam meteen opnieuw gaat branden als ze bijvoorbeeld door tocht wordt gedoofd. Uiteraard precies op het door u ingestelde niveau. Is opnieuw ontsteken niet mogelijk, dan wordt de gastoevoer automatisch onderbroken.
Een andere exclusieve uitrusting is de quickStop-functie die u toelaat alle branders gelijktijdig uit te schakelen, door één enkele korte druk op een toets. Bovendien kunt u via deze schakelaar de kinderbeveiliging in- en uitschakelen door de toets vier seconden lang ingedrukt te houden.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

EC845SF90D - Siemens is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SiemensEC845SF90D

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SiemensEC845SF90D