Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Siemens KI25RP60 op Niwzi

Integreerbare "coolConcept" koelkast (zonder diepvriesgedeelte) met vaste deur (nishoogte: 140 cm). Dit “coolConcept” staat voor: meer plaats, meer techniek en minder verbruik. De nieuwe coolConcept-toestellen behoren stuk voor stuk tot de energie-efficiëntieklasse A++. Met hun innoverende uitrusting en de nieuwe, uiterst efficiënte compressor technologie en geoptimaliseerde isolatie bieden ze niet alleen meer ruimte voor uw voedingsmiddelen, maar ook tot 45 % energiebesparing tegenover een toestel met label A.
De uiterst flexibele koelkring en de intelligente elektronica zorgen voor een grotere doeltreffendheid en energieefficiëntie bij het koelen. En de volledig nieuwe compressortechniek en het ventilatiesysteem werden in de sokkel geïntegreerd. Dit biedt het uiterst interessante voordeel dat de koelruimte binnenin vergroot, omdat de ventilatie- en compressorsystemen achteraan verdwijnen. Zo kan de vrijgekomen ruimte bijvoorbeeld door de nieuwe, diepere groenteladen worden benut. Resultaat: een nog grotere energie efficiëntie.
Met de in de hoogte verstelbare glazen easyLift-legger kunt u de binnenruimte snel en eenvoudig aan uw exacte behoeften aanpassen. En dit ook volledig beladen, zonder vervelend in- en uitladen van de leggers. Met één hand kunt u de hoogte van de legger tot max. 6 cm aanpassen met behulp van de hendel. Hetzelfde geldt voor de nieuwe deurvakken die volledig traploos in de hoogte kunnen worden versteld, zelfs beladen. Hierdoor kunt u de binnendeurinrichting probleemloos aanpassen aan uw behoeften.

Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

Waar te koop?

Laatste nieuws:

KI25RP60 - Siemens is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SiemensKI25RP60

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SiemensKI25RP60