Miele: cashback

Miele: cashback

Actie geldig van 01/03/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Silit Vitaliano Red

Silit Vitaliano Red

Actie geldig van 26/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
WMF Asperge

WMF Asperge

Actie geldig van 08/05/2017 tot 31/07/2017
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Siemens KI25RP60 op Niwzi

Integreerbare "coolConcept" koelkast (zonder diepvriesgedeelte) met vaste deur (nishoogte: 140 cm). Dit “coolConcept” staat voor: meer plaats, meer techniek en minder verbruik. De nieuwe coolConcept-toestellen behoren stuk voor stuk tot de energie-efficiëntieklasse A++. Met hun innoverende uitrusting en de nieuwe, uiterst efficiënte compressor technologie en geoptimaliseerde isolatie bieden ze niet alleen meer ruimte voor uw voedingsmiddelen, maar ook tot 45 % energiebesparing tegenover een toestel met label A.
De uiterst flexibele koelkring en de intelligente elektronica zorgen voor een grotere doeltreffendheid en energieefficiëntie bij het koelen. En de volledig nieuwe compressortechniek en het ventilatiesysteem werden in de sokkel geïntegreerd. Dit biedt het uiterst interessante voordeel dat de koelruimte binnenin vergroot, omdat de ventilatie- en compressorsystemen achteraan verdwijnen. Zo kan de vrijgekomen ruimte bijvoorbeeld door de nieuwe, diepere groenteladen worden benut. Resultaat: een nog grotere energie efficiëntie.
Met de in de hoogte verstelbare glazen easyLift-legger kunt u de binnenruimte snel en eenvoudig aan uw exacte behoeften aanpassen. En dit ook volledig beladen, zonder vervelend in- en uitladen van de leggers. Met één hand kunt u de hoogte van de legger tot max. 6 cm aanpassen met behulp van de hendel. Hetzelfde geldt voor de nieuwe deurvakken die volledig traploos in de hoogte kunnen worden versteld, zelfs beladen. Hierdoor kunt u de binnendeurinrichting probleemloos aanpassen aan uw behoeften.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?

Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

KI25RP60 - Siemens is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SiemensKI25RP60

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SiemensKI25RP60

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: