Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Actie geldig van 01/11/2016 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Mepra 1950 Peltro

Mepra 1950 Peltro

Actie geldig van 03/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
WMF Dune 24 - 60 delig

WMF Dune 24 - 60 delig

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken

Siemens KI42FP60 op Niwzi

Integreerbare "coolConcept" koelkast (zonder diepvriezer), met vitaFresh, vaste deur (nishoogte: 177,5 cm). Dit “coolConcept” staat voor: meer plaats, meer techniek en minder verbruik. De nieuwe coolConcept-toestellen behoren stuk voor stuk tot de energie-efficiëntieklasse A++. Met hun innoverende uitrusting en de nieuwe, uiterst efficiënte compressor technologie en geoptimaliseerde isolatie bieden ze niet alleen meer ruimte voor uw voedingsmiddelen, maar ook tot 45 % energiebesparing tegenover een toestel met label A.
De uiterst flexibele koelkring en de intelligente elektronica zorgen voor een grotere doeltreffendheid en energieefficiëntie bij het koelen. En de volledig nieuwe compressortechniek en het ventilatiesysteem werden in de sokkel geïntegreerd. Dit biedt het uiterst interessante voordeel dat de koelruimte binnenin vergroot, omdat de ventilatie- en compressorsystemen achteraan verdwijnen. Zo kan de vrijgekomen ruimte bijvoorbeeld door de nieuwe, diepere groenteladen worden benut. Resultaat: een nog grotere energie efficiëntie.
Handig diep: het flessenvak. Met een diepte van 13 cm biedt het deurvak bijzonder veel ruimte voor het opbergen van flessen van diverse formaten, die dankzij de instelbare houder niet kunnen verschuiven.
Het vitaFresh-systeem zorgt ervoor dat uw voedingsmiddelen driemaal langer vers blijven en biedt ook nog eens drie interessante extra’s. De twee LED-lampjes verzekeren een goed overzicht in het compartiment. Eén is tegen de achterzijde gemonteerd en het andere verlicht de uitgetrokken lade van boven af. De transparante laden op telescopische geleiders hebben nu een gegolfde bodem waardoor alles lekker knapperig blijft. En de airFreshfilter verhindert de overdracht van onaangename geuren op andere voedingsmiddelen.

Kenmerken mode_editWijzigen

KI42FP60 - Siemens is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SiemensKI42FP60

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SiemensKI42FP60

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: