close
Silit Wok Wuhan

Silit Wok Wuhan

Actie geldig van 26/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Schott Zwiesel Banquet Sherry

Schott Zwiesel Banquet Sherry

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken
Mepra Carinzia Peltro

Mepra Carinzia Peltro

Actie geldig van 08/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken

KM 6115 Miele op Niwzi

Keramisch inductiekookvlak met vlakke rand van roestvrij staal. Door het ferromagnetische kookgerei op de kookzone te zetten wordt deze verwarmd (panherkenning: binnen de kookzoneaanduiding wordt de grootte van de pan herkend). Wordt de pan van de kookzone verwijderd, dan stopt de energietoevoer. Dus: zeer veilig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Door inductieverwarming wordt de aankooktijd van bijv. 3 liter water 15% korter. De energiebesparing bij het aankoken van 3 liter water bedraagt 13%. Het overkoken van bijvoorbeeld melk wordt bovendien snel en eenvoudig verhinderd. Spetters en ander vuil kunnen snel worden verwijderd, omdat gemorste zaken niet kunnen inbranden.

Zodat u zich kunt bezighouden met andere zaken

Met deze functie kunt u gerechten op een ideale manier warm houden – onafhankelijk van de hoeveelheid. Door de intelligente controle van de temperatuur van de panbodem worden gerechten op serveertemperatuur gehouden, zonder dat ze aankoeken of aanbranden. Zo kunt u zich volledig wijden aan de andere voorbereidingen voor de maaltijd.

Spaart niet alleen energie

De inhoud van de pan wordt op het hoogste vermogen aan de kook gebracht, waarna automatisch op een lagere stand wordt overgeschakeld. Zo wordt het vermogen nooit te laat verlaagd waardoor gerechten niet meer aanbranden. Bovendien bespaart het energie.

Naar eigen wens aan te passen

U kunt de standaard instellingen van de kookplaat eenvoudig naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld het akoestische signaal bij bediening van de sensortoetsen veranderen.

Elke dag praktische hulp

Miele-kookplaten zijn voorzien van kookzones of branders van uiteenlopende formaten en vormen. Daardoor kunt u pannen en schalen van elke vorm en grootte optimaal gebruiken. Veel kookplaten beschikken bovendien over extra grote braadzones.

Vergemakkelijkt het koken

De timer op de kookplaat helpt u ontspannen een maaltijd samen te stellen. Afhankelijk van het model kunt u bijvoorbeeld de bereidingsduur voor uw kookzone instellen, waarna deze automatisch wordt uitgeschakeld, of de kookwekker los van de kookplaat gebruiken.


Kenmerken mode_editWijzigen

KM 6115 - Miele is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: KM 6115 Miele

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: