Panasonic: Cashback

Panasonic: Cashback

Actie geldig van 15/04/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Dualit Blender

Dualit Blender

Actie geldig van 04/05/2017 tot 12/06/2017
Actie bekijken
WMF Premium one set

WMF Premium one set

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken

Miele KM 6118 op Niwzi

Keramisch inductiekookvlak met vlakke rand van roestvrij staal. Door het ferromagnetische kookgerei op de kookzone te zetten wordt deze verwarmd (panherkenning: binnen de kookzoneaanduiding wordt de grootte van de pan herkend). Wordt de pan van de kookzone verwijderd, dan stopt de energietoevoer. Dus: zeer veilig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Door inductieverwarming wordt de aankooktijd van bijv. 3 liter water 15% korter. De energiebesparing bij het aankoken van 3 liter water bedraagt 13%. Het overkoken van bijvoorbeeld melk wordt bovendien snel en eenvoudig verhinderd. Spetters en ander vuil kunnen snel worden verwijderd, omdat gemorste zaken niet kunnen inbranden.

PureLine staat voor uitgepuurd design. Deze toestellen gaan perfect op in een moderne keuken met een minimalistische look. De uitgestrekte glazen oppervlakken van PureLine geven de toestellen een rustige uitstraling. Kenmerkend voor deze toestellen zijn de horizontale roestvrijstalen elementen en de vrijwel zwevende greep, die contrasteert met het diepzwarte glas erachter.

Kenmerken mode_editWijzigen

KM 6118 - Miele is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? MieleKM 6118

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MieleKM 6118

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: