Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Whirlpool AKZM 756 IX op Niwzi

Multifunctionele kolomoven, inox. De I-Cook timer combineert optimale prestaties met gebruiksgemak. Van de meest eenvoudige tot de meest complexe recepten, het ontdooien van een gerecht of het laten rijzen van brooddeeg: op alles het juiste antwoord. De functies en indicaties zijn duidelijk zichtbaar dankzij de witte digitale tekst tegen de zwarte achtergrond. Alle parameters blijven zichtbaar tijdens het instellen van het programma (temperatuur, bereidingstijd, latere start, enz.). Met een innoverende toets “Terug”: een slimme toets die het mogelijk maakt de programmering te wijzigen zonder dat u helemaal opnieuw hoeft te beginnen als u een fout heeft gemaakt. Het zijn de kleine details die het verschil maken.
Biedt o.a. een professioneel programma om pizza's en brood te bakken dankzij zeer hoge starttemperaturen en de automatische terugregeling naar lagere waarden. De temperatuur kan individueel aangepast worden voor bakprogramma's op maat. Zo eenvoudig heeft u nog nooit pizza's en brood gebakken. Met één druk op de knop stelt u de pizza/broodfunctie in en de oven neemt de rest van het werk van u over. Het resultaat: heerlijk ovenvers brood of een lekkere krokante pizza.

Moderne elegantie.
De eerste indruk is vloeiend en geraffineerd, dankzij een stijl die de geïntegreerde technologie in het middelpunt plaatst. Het hoogwaardige inox in combinatie met de glazen deur met spiegeleffect geeft uw keuken een ongekende glans.

Kenmerken mode_editWijzigen

Andere producten van de Whirlpool Ambient Design-lijn

Hebt u ook gedacht aan:

AKZM 756 IX - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolAKZM 756 IX

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolAKZM 756 IX