Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Whirlpool AMW 842 IX op Niwzi

Combimicrogolfoven met stoomfunctie “Perfect Chef”: maximale ruimte en ongekende prestaties. Naast de ruime inhoud van 40 liter en de draaischotel van 40 cm onderscheidt deze microgolfoven zich door zijn ruim aanbod aan functies waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke bereidingswijze, van simpel ontdooien tot het bereiden van verfijnde gerechten.
De microgolfoven beschikt over de intelligente 6th Sense timer, zodat het bereidingsproces voortdurend gecontroleerd wordt. Biedt hierdoor een zwart display met witte tekst, die ervoor zorgt dat er een gemakkelijke interactie is met uw oven (door u bijvoorbeeld te informeren over de bereidingscyclus en over de juiste temperatuur voor uw favoriete gerechten). Deze timer biedt u ook de mogelijkheid een begin- en eindtijd in te stellen. De oven biedt 70 voorgeprogrammeerde recepten.

Moderne elegantie.
De eerste indruk is vloeiend en geraffineerd, dankzij een stijl die de geïntegreerde technologie in het middelpunt plaatst. Het hoogwaardige inox in combinatie met de glazen deur met spiegeleffect geeft uw keuken een ongekende glans.

Kenmerken mode_editWijzigen

Andere producten van de Whirlpool Ambient Design-lijn

Hebt u ook gedacht aan:

AMW 842 IX - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolAMW 842 IX

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolAMW 842 IX