Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Whirlpool AMW 840 IX op Niwzi

Combimicrogolfoven met stoomfunctie “Perfect Chef”: maximale ruimte en ongekende prestaties. Naast de ruime inhoud van 40 liter en de draaischotel van 40 cm onderscheidt deze microgolfoven zich door zijn ruim aanbod aan functies waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke bereidingswijze, van simpel ontdooien tot het bereiden van verfijnde gerechten. De microgolfoven beschikt over de I-Cook timer, zodat het bereidingsproces voortdurend gecontroleerd wordt.

6th Sense® technologie. 5 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp, hete lucht en stoom. Hete lucht en turbo hete lucht 50-250°C voor elk traditioneel recept. Stoomfunctie met stoomschaal. Voorzien van neerklapbare deur en inox met anti-fingerprint behandeling Easy Clean.

Moderne elegantie.
De eerste indruk is vloeiend en geraffineerd, dankzij een stijl die de geïntegreerde technologie in het middelpunt plaatst. Het hoogwaardige inox in combinatie met de glazen deur met spiegeleffect geeft uw keuken een ongekende glans.

Andere producten van de Whirlpool Ambient Design-lijn

Waar te koop?

Laatste nieuws:

AMW 840 IX - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolAMW 840 IX

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolAMW 840 IX