close
Epson Cashback

Epson Cashback

Actie geldig van 18/08/2018 tot 31/10/2018
Actie bekijken
Mepra 1950 Risotto

Mepra 1950 Risotto

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken

S8 Moonlight Silver Jura op Niwzi

S8 Moonlight Silver

 

De stijlvolle S-serie in helder, harmonisch design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie.

De AromaG3-molen maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

Het complete spectrum aan specialiteiten, van espresso tot latte macchiato, wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties.

De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffiemachine geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. Het imposante scherm en de heldere bediening sluiten geheel aan bij de moderne tijdsgeest. De grafische symbolen en animaties zijn eenvoudig te begrijpen en tonen alle stappen van de bereiding. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd. De koffiemachine kan desgewenst comfortabel via de altijd actuele, gratis JURA Coffee App worden bestuurd.

Precisie en kwaliteit tot in detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look and feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij specialiteiten als een latte macchiato in perfectie. Grafische symbolen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

De nieuwe Profi -uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

Designers zijn het erover eens: de S8 is al op het eerste gezicht elegant door de duidelijke, symmetrische vormen en harmonieuze lijnen. Hoogwaardige materialen en oog voor details vormen een alomvattend design dat harmonie en rust uitstraalt. De hoogwaardigheid komt bij uitstek tot uiting in de afdekking van het bonenreservoir gemaakt van handgepolijst spuitgietzink. Details en doordacht geplaatste accenten maken de S8 uniek en geven een uitstraling die het hart van elke designliefhebber sneller doet kloppen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 1.599 00

S8 Moonlight Silver

Jura

S8 Moonlight Silver - Jura is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: S8 Moonlight Silver Jura

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: