close
Juice Expert: 2 cups van 400 ml gratis

Juice Expert: 2 cups van 400 ml gratis

Actie geldig van 26/10/2018 tot 19/02/2019
Actie bekijken
Schott Zwiesel Diva 48pcs

Schott Zwiesel Diva 48pcs

Actie geldig van 09/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Meran Organic

Seltmann Weiden Meran Organic

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

PULSE3 portable BT speaker Full Led light effects 360 sound IPX7 waterproof wit JBL op Niwzi

PULSE3, portable BT speaker Full Led light effects, 360 sound, IPX7, waterproof, wit

Geluid dat je kunt zien.

Breng je luisterervaring naar ongekende hoogte met de JBL Pulse 3, de draagbare, waterbestendige Bluetooth luidspreker die 360° geluid met een 360° lichtshow combineert. Laat je muziek tot leven komen met de vloeiende LED lichtjes, waar je ook bent. De ingebouwde oplaadbare batterij levert tot 12 uur afspeeltijd en door de IPX7 waterdichte behuizing biedt de Pulse 3 zorgeloos luisterplezier, ook aan het strand en bij het zwembad - of erin. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Bovendien is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken. Je kunt ook samen met andere Pulse 3 luidsprekers een gesynchroniseerde lichtshow creëren. Hiervoor hoef je de Pulse 3 alleen maar even schudden. Met de JBL Connect app kun je de lichtshow met een simpele aanraking aanpassen.

Functies en eigenschappen

Draadloze Bluetooth Streaming Verbind draadloos maximaal 2 smartphones of tablets en speel om beurten muziek af met uitzonderlijk 360° geluid. 12 uur afspeeltijd De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij biedt tot 12 uur speeltijd met muziek en lichtshow. 360° Lichtshow en geluid Met de aanpasbare 360° lichtshow van de JBL Pulse 3 creëer je de juiste sfeer en breng je je favoriete muziek tot leven. IPX7-Waterbestendig Geen zorgen meer dat de Pulse 3 nat wordt door regen, morsen of onderdompeling in water. JBL Connect+ Breng je luisterervaring naar een nieuwe hoogte en creëer je eigen feest door draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers met elkaar te verbinden. Speakerphone Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder geluid dankzij de ruis- en echo-onderdukkende speakerphone. JBL Connect App Geef je muziek een spectaculair visueel effect met de aanpasbare lichteffecten. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen met de JBL Connect app. Geïntegreerde spraakassistent Activeer Siri of Google Now via de luidspreker met een simpele druk op de knop.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 249 00

PULSE3 portable BT speaker Full Led light effects 360 sound IPX7 waterproof wit

JBL

PULSE3 portable BT speaker Full Led light effects 360 sound IPX7 waterproof wit - JBL is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: PULSE3 portable BT speaker Full Led light effects 360 sound IPX7 waterproof wit JBL

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: