close
Warmtepompdroogkast: tot 75 € cashback

Warmtepompdroogkast: tot 75 € cashback

Actie geldig van 01/10/2018 tot 30/11/2018
Actie bekijken
Mepra 1950

Mepra 1950

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Fritel Actie: Gratis Suikerklontjes

Fritel Actie: Gratis Suikerklontjes

Actie geldig van 15/08/2018 tot 31/10/2018
Actie bekijken

BeoSound 1 Infantry Green Bang & Olufsen op Niwzi

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de BeoLink Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen. 

De BeoSound 1 is een draagbare luidspreker die ondersteuning voor uiteenlopende technologieën biedt als Google Cast, Bluetooth, AirPlay en DLNA. 

CONNECTIVITEIT

Snelle en eenvoudige installatie – ondersteunt Bluetooth en alle gangbare streamingtechnologieën, zoals Google Cast, AirPlay en DLNA en ook de gratis BeoMusic App.

GEÏNTEGREERDE MUZIEKDIENSTEN

Dankzij de integratie van Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn profiteert u van snelle en gemakkelijke toegang tot miljoenen muziekstukken, duizenden afspeellijsten en radiostations - en om de muziek te starten, hoeft u uw telefoon of tablet niet eens bij de hand te hebben. 

Omdat de streamingdiensten in de BeoSound 1 werden geïntegreerd en de luidspreker daardoor rechtstreeks vanuit de cloud streamt, wordt de batterij van uw mobiele apparaat gespaard. Dankzij deze eigenschap kunt u uw telefoon gewoon blijven gebruiken om mee te bellen, sms‘en en/of gamen - zonder onderbreking van de muziek.

MEER RUIMTES EN LUIDSPREKERS AANSLUITEN

Met de BeoLink Multiroom-technologie voegt u uw Bang & Olufsen- en B&O PLAY-producten tot één draadloos systeem samen. Een tikje bovenop de BeoSound 1 volstaat om de muziekbeleving te starten of erop in te haken. 

Luister voortaan naar verschillende muziek in verschillende kamers of geniet overal in huis van dezelfde nummers. En ook uw Bang & Olufsen tv laat zich in de set-up integreren. Stuur het geluid van de tv naar andere kamers of luister naar muziek via de luidsprekers van uw tv.

GEMAAKT VOOR MOBILITEIT

Dankzij de solide aluminium kast en de geïntegreerde energievoorziening leent de BeoSound 1 zich uitstekend voor een flexibele levensstijl waarin u zich graag omringt met muziek - van kamer naar kamer binnenshuis of op het terras tijdens een gezellig avondje met vrienden.

KLAAR OM AANGERAAKT TE WORDEN

De BeoSound 1 beschikt over een geïntegreerde nabijheidssensor die uw aanwezigheid waarneemt en zich vervolgens voorbereidt op uw orders. De nabijheidssensor berekent de positie en draait zich snel in uw richting, zodat het bedieningspaneel paraat is. 

ALLES OP DE LUIDSPREKER BEDIENEN

De bovenkant van de luidspreker doet dienst als minimalistisch bedieningspaneel. Met een draaibeweging wordt het volume aangepast en voor het bedienen van de overige functies, volstaat een veeg of tik. 

PERFECT 360-GRADEN GELUID

De BeoSound 1 zorgt voor een 360-graden verspreiding van fenomenaal geluid. Een geavanceerde simulatie-tool analyseert de omgeving rondom de luidspreker en zorgt voor een optimale geluidsverspreiding binnen in de luidspreker. Op basis van deze informatie wordt een perfect geluidslandschap gecreëerd. En dat betekent dat u, ongeacht waar u ten opzichte van de luidspreker zit of staat, altijd verzekerd ben van een weergaloze geluidsbeleving. 


De exclusieve collectie bestaat uit vijf design speakers die uitgebracht worden in een nieuwe  kleurlijn met legergroen als basistint. Naargelang de lichtinval varieert het kleurenpallet van goudbruin tot weelderig groen. Details in eikenhout en koper geven deze unieke en warme collectie een exclusieve en gesofistikeerde touch. De naam Harmonies Collec

Kenmerken mode_editWijzigen

Andere producten van de Bang & Olufsen Harmonies Collection-lijn

BeoPlay M5 Infantry Green BeoPlay M5 Infantry Green Streaming audio € 599,00
BeoSound 2 Infantry Green BeoSound 2 Infantry Green Streaming audio € 1.795,00
BeoPlay A9 Infantry Green BeoPlay A9 Infantry Green Streaming audio € 2.299,00

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Andere producten van de Bang & Olufsen Harmonies Collection-lijn

BeoPlay M5 Infantry Green BeoPlay M5 Infantry Green Streaming audio € 599,00
BeoSound 2 Infantry Green BeoSound 2 Infantry Green Streaming audio € 1.795,00
BeoPlay A9 Infantry Green BeoPlay A9 Infantry Green Streaming audio € 2.299,00

Hebt u ook gedacht aan:

Adv:
€ 1.295 00

BeoSound 1 Infantry Green

Bang & Olufsen

BeoSound 1 Infantry Green - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoSound 1 Infantry Green Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: