close
Schott Zwiesel Taste

Schott Zwiesel Taste

Actie geldig van 01/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Savoy

Seltmann Weiden Savoy

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Schott Zwiesel Finesse

Schott Zwiesel Finesse

Actie geldig van 22/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

Zeppelin Wireless Wit B&W op Niwzi

Net als zijn voorgangers is ook de Zeppelin Wireless even krachtig als prachtig. De iconische contouren van de Zeppelin Wireless zorgen niet alleen voor de best klinkende, maar ook voor de mooiste luidspreker die momenteel verkrijgbaar is.

Een luidspreker met dezelfde gelauwerde iconische vormgeving als zijn voorganger waarin vrijwel elk element van het toestel opnieuw werd bedacht en ontworpen om een superieure geluidskwaliteit te produceren. Zo zet Bowers & Wilkins in dit segment wederom een nieuwe standaard op het gebied van audio weergave.

De Digital Signal Processing (DSP) in de Zeppelin Wireless is tweemaal zo krachtig als die in zijn voorganger, waardoor de luidspreker een veel gedetailleerder en duidelijk gedefinieerd geluid produceert. Dit zorgt voor een luisterervaring op een compleet nieuw niveau.

De verbeteringen in geluidskwaliteit zijn aangevuld met een trio van aansluitingsopties in de vorm van AirPlay, Bluetooth aptX en Spotify Connect. Zo bent u altijd slechts een paar klikken verwijderd van de beste muziekweergave.

De hoofdrol in de aanpassingen bij de nieuwe Zeppelin gaat naar de vijf compleet nieuwe driver units. Zo bevat het toestel twee Double Dome tweeters, die tevens te vinden zijn in de prijswinnende CM Serie luidsprekers van Bowers & Wilkins. De twee midrange drivers maken gebruik van geavanceerde FST-technologie. Dit unieke driver ontwerp is ook te vinden in de 800 Series Diamond, de referentie voor gerenommeerde opnamestudio’s. Hierdoor staat de Zeppelin Wireless garant voor een glasheldere en levensechte weergave van stem en instrumenten. Een nieuwe, grotere 6,5 inch subwoofer met een ultra lange luidsprekerspoel zorgt voor de indrukwekkende laagweergave.

De nieuwe verstevigde behuizing is opnieuw ontworpen om resonanties te reduceren, zodat het een solide basis biedt waarop de drive units hun werk kunnen doen. Samen met speciaal ontworpen glasvezel gewelven zorgt dit voor 50% meer stevigheid op de belangrijkste plaatsen in de behuizing. Het resultaat: loepzuiver geluid zonder verkleuring of resonanties.

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 699 00

Zeppelin Wireless Wit

B&W

Zeppelin Wireless Wit - B&W is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Zeppelin Wireless Wit B&W

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: