close
Philips: Lumea

Philips: Lumea

Actie geldig van 01/06/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Je dagelijkse portie vitamines: Tot €40 cashback

Je dagelijkse portie vitamines: Tot €40 cashback

Actie geldig van 01/10/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Seltmann Weiden Paso Kobalt

Seltmann Weiden Paso Kobalt

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

AF 55 LCR B&W op Niwzi

Dé perfecte audio-oplossing voor grotere tv-schermen. Een adembenemend design met de Bowers & Wilkins geluidskwaliteit, volledig aan te passen voor ieder interieur.

Bij een grote televisie speelt geluidskwaliteit te vaak een onderbelichte rol. Met het Architect Frame biedt Bowers & Wilkins daar nu een perfecte oplossing voor, een fraai design met alle luidsprekers en bekabeling netjes geïntegreerd in één oplossing. Het Architect Frame is voorzien van Bowers & Wilkins veel bekroonde Cinema 7 luidsprekers en een krachtige subwoofer met bijpassende versterker.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen van het Architect Frame ontwikkeld: een frame gemaakt voor een 55 inch, 65 inch of 77 inch televisie. 

In elke uitvoering kan worden gekozen uit een stereo, surround of een surround uitvoering met ingebouwde subwoofer. Dit maakt de oplossing flexibel en prima geschikt voor zowel de muziek- als filmliefhebber. Met een diepte van slechts 17cm kan elke uitvoering perfect aan de muur worden gemonteerd. Het Architect Frame is ongelooflijk veelzijdig: hij kan tegen de wand worden gemonteerd, in de wand worden verzonken of in maatwerkmeubilair worden ingebouwd.

Naast de verschillende uitvoeringen kan er worden gekozen uit 5 fraaie stoffen: Midnight Black, Olive Green, Chocolate Brown, Bullet Grey en Eastern Taupe. Deze kwaliteitsstoffen worden speciaal ontwikkeld voor een hoogwaardige akoestische transparantie zodat alle details van de muziek of film levensecht worden weergegeven. De stoffen zijn duurzaam en passen perfect bij de kwaliteit en de uitstraling van het Architect Frame.

De keuze voor een televisie is makkelijk, bijna alle merken en modellen passen perfect in het Architect Frame.


Kenmerken mode_editWijzigen

AF 55 LCR - B&W is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AF 55 LCR B&W

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: