close
IRobot: 30 dagen proberen

IRobot: 30 dagen proberen

Actie geldig van 15/11/2018 tot 31/01/2019
Actie bekijken
Samsung: Ontvang een extra horlogeband

Samsung: Ontvang een extra horlogeband

Actie geldig van 03/12/2018 tot 31/01/2019
Actie bekijken
Mepra Immagina

Mepra Immagina

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

CS-1600 Vision op Niwzi

De CS-1600P-luidsprekers zijn gebaseerd op de passieve plafondluidsprekers van Vision, maar hebben een ingebouwde krachtige 60 Watt versterker zodat er geen externe versterker nodig is. Ze zijn uitstekend geschikt voor vergaderruimten en klaslokalen waar een discrete audio-oplossing vereist is.

Bluetooth 4.0
Maak direct draadloos verbinding vanaf uw telefoon of laptop. Wanneer Bluetooth geactiveerd wordt door deze aan te zetten of door “Bluetooth” op de afstandsbediening te selecteren, gaan de luidsprekers tien minuten lang zoeken naar Bluetooth-apparaten. Zodra een apparaat verbinding maakt, wordt automatisch de kabelingang uitgeschakeld. Wanneer de Bluetooth-verbinding wordt verbroken, schakelen de luidsprekers automatisch terug naar de ingang op lijnniveau. (NB: implementatie van Bluetooth-drivers op Windows-computers is variabel, dus ze werken niet altijd)

Afstandsbediening
De IR-afstandsbediening beschikt over een scala aan opties, waaronder instellingen voor bas en treble.

Master/Slave
Net als de andere luidsprekers van Vision worden deze luidsprekers verpakt en verkocht als set van twee. De versterker is ingebouwd in de “master” luidspreker met het verbindingspaneel, en er is een luidsprekeruitgang waarop de passieve “slave” luidspreker wordt aangesloten.

Digitaal
De CS-1600P maakt gebruik van een digitale versterkerchip van klasse D, die in tegenstelling tot analoge luidsprekers in rust geen stroom verbruikt. Bovendien heeft de CS-1600-P tijdens gebruik een zeer laag stroomverbruik. De luidsprekers worden op semi-automatische productielijnen geassembleerd om consistentie en betrouwbaarheid te waarborgen.

Audio-output
Als u twee sets nodig hebt voor de ruimte, kunt u het audiosignaal door middel van een audio-uitgang doorsturen naar een tweede CS-1600P-set. Met deze gekoppelde audio-uitgang op lijnniveau kunt u zelfs net zoveel sets aan elkaar koppelen als u maar nodig hebt.

RS-232
Om de integratie in een volledig gecontroleerde audio-visuele omgeving eenvoudiger te maken, kunnen deze luidsprekers worden bediend met RS-232 (seriële) codes.

Geheugen
Wanneer de CS-1600P wordt aangesloten op het stroomnet springt het apparaat automatisch aan en onthoudt het de laatste instellingen voor ingang en volume. Door de stroom in te schakelen, worden de luidsprekers weer automatisch geactiveerd.

Metalen achterkap
Omwille van strenge brandveiligheidsregels die in bepaalde landen gelden, zijn de CS-1600P-luidsprekers uitgerust met een plaatmetalen achterkap die elektromagnetische compatibiliteit (EMC) verhoogt en warmteoverdracht vermindert.

2-weg drivers
Deze luidsprekers beschikken over een 2-weg woofer- en tweeterontwerp dat voor een geweldig geluid zorgt in presentatie- of onderwijsomgevingen.

Automatisch stand-by
De versterker gaat automatisch in stand-by als deze geen input waarneemt. Zodra u op uw bronapparaat op “play” drukt, schakelt deze weer automatisch in


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

CS-1600 - Vision is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: CS-1600 Vision

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: