close
Gietijzeren vierkante grill 24 cm

Gietijzeren vierkante grill 24 cm

Actie geldig van 01/05/2019 tot 31/08/2019
Actie bekijken
Samsung: Cashback S10

Samsung: Cashback S10

Actie geldig van 01/06/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
Loewe: mei 2019

Loewe: mei 2019

Actie geldig van 01/05/2019 tot 15/07/2019
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

TN-550-Black Teac op Niwzi

Hoogwaardige draaitafel die stijl combineert met uitstekende prestaties, waaronder een dual-materiaal chassis en "PRS3".

De TN-550 is een hoogwaardige draaitafel die is ontworpen met het concept van het combineren van een hoge stijl met uitstekende prestaties als een analoge draaitafel. De TN-550 biedt deugd van analoog geluid in de hoogste standaard voor audiofielen die er al decennia van houden.

De kast combineert kunstmarmer met MDF met hoge dichtheid in een tweelaagse sandwichstructuur (chassis met twee materialen). Naast een hoge feedbackmarge realiseert dit ontwerp helder geluid door de inherente resonantiefrequenties van verschillende materialen te verminderen door ze te combineren. De aandrijflijn maakt gebruik van een riemaandrijving met een automatisch rotatieaanpassingsmechanisme (Platter Rotation Speed ??Servo System of "PRS3") ontworpen door TEAC. Veranderingen in de schijfrotatiesnelheid worden onmiddellijk gedetecteerd door een optische sensor en gebruikt als feedback voor de motorsnelheid. Dit maakt een uiterst nauwkeurige rotatiesnelheid mogelijk die kan concurreren met zwaar belaste riemaandrijving en directe aandrijfsystemen, terwijl een slank en stijlvol kastontwerp mogelijk is. 

Geen compromissen, maar de TN-550 is gemaakt in het ontwerp van de basisprestaties van de analoge componenten voor gerijpte audiophie.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

TN-550-Black - Teac is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TN-550-Black Teac

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: