close
Sony: cashback camera

Sony: cashback camera

Actie geldig van 04/10/2018 tot 27/01/2019
Actie bekijken
Mepra Fantasia Stone

Mepra Fantasia Stone

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/12/2018
Actie bekijken
Seltmann Weiden Meran

Seltmann Weiden Meran

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

TN-550-Black Teac op Niwzi

Hoogwaardige draaitafel die stijl combineert met uitstekende prestaties, waaronder een dual-materiaal chassis en "PRS3".

De TN-550 is een hoogwaardige draaitafel die is ontworpen met het concept van het combineren van een hoge stijl met uitstekende prestaties als een analoge draaitafel. De TN-550 biedt deugd van analoog geluid in de hoogste standaard voor audiofielen die er al decennia van houden.

De kast combineert kunstmarmer met MDF met hoge dichtheid in een tweelaagse sandwichstructuur (chassis met twee materialen). Naast een hoge feedbackmarge realiseert dit ontwerp helder geluid door de inherente resonantiefrequenties van verschillende materialen te verminderen door ze te combineren. De aandrijflijn maakt gebruik van een riemaandrijving met een automatisch rotatieaanpassingsmechanisme (Platter Rotation Speed ??Servo System of "PRS3") ontworpen door TEAC. Veranderingen in de schijfrotatiesnelheid worden onmiddellijk gedetecteerd door een optische sensor en gebruikt als feedback voor de motorsnelheid. Dit maakt een uiterst nauwkeurige rotatiesnelheid mogelijk die kan concurreren met zwaar belaste riemaandrijving en directe aandrijfsystemen, terwijl een slank en stijlvol kastontwerp mogelijk is. 

Geen compromissen, maar de TN-550 is gemaakt in het ontwerp van de basisprestaties van de analoge componenten voor gerijpte audiophie.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

TN-550-Black - Teac is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TN-550-Black Teac

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: