close
Vrijstaande koffieautomaat: 3 kg gratis Miele-koffie

Vrijstaande koffieautomaat: 3 kg gratis Miele-koffie

Actie geldig van 01/04/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
Samsung: Cashback S10

Samsung: Cashback S10

Actie geldig van 01/06/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
Samsung: QLED TV garantie

Samsung: QLED TV garantie

Actie geldig van 01/01/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

TN-570 Zwart Teac op Niwzi

Vlaggenschip Draaitafel die stijl combineert met uitstekende prestaties, waaronder een dual-materiaal chassis, "PRS3" en Hi-Res digitale uitvoer.

De TN-570 is een vlaggenschip draaischijf ontworpen met het concept van het combineren van hoge stijl met uitstekende prestaties als een analoge draaitafel, terwijl het leveren van Hi-Res kwaliteit digitale audio. De TN-570 biedt deugd van analoog geluid in de hoogste standaard voor audiofielen die er al decennia van houden, en beginnende gebruikers die net een echte interesse beginnen te hebben.

De kast combineert kunstmarmer met MDF met hoge dichtheid in een tweelaagse sandwichstructuur (chassis met twee materialen). Naast een hoge feedbackmarge realiseert dit ontwerp helder geluid door de inherente resonantiefrequenties van verschillende materialen te verminderen door ze te combineren. De aandrijflijn maakt gebruik van een riemaandrijving met een automatisch rotatieaanpassingsmechanisme (Platter Rotation Speed ??Servo System of "PRS3") ontworpen door TEAC. Veranderingen in de schijfrotatiesnelheid worden onmiddellijk gedetecteerd door een optische sensor en gebruikt als feedback voor de motorsnelheid. Dit maakt een uiterst nauwkeurige rotatiesnelheid mogelijk die kan concurreren met zwaar belaste riemaandrijving en directe aandrijfsystemen, terwijl een slank en stijlvol kastontwerp mogelijk is.

Met een MM-type Phono EQ-versterker en een A / D-converter ingebouwd in de TN-570, levert de optische digitale uitvoer een 24-bits / 192 kHz digitaal audiosignaal dat gelijk is aan de Hi-Res audiokwaliteit, terwijl een USB-poort werkt tot 16-bit / 48kHz naar pc / Mac, naast de conventionele analoge Phono / Line-audio-uitgangen. Door deze digitale en analoge uitgangen te verbinden met een D / A-converter en analoge versterker, biedt de TN-570 nieuwe hybride manieren om te genieten van het luisteren naar vinylplaten, waarbij wordt gekozen voor analoge of digitale audio-uitvoer.

Mogelijkheden zijn onder meer ervaren hoe het geluid verschilt afhankelijk van de aangesloten D / A-converter en het bouwen van een digitaal muziekarchief door vinylrecords op een computer op te nemen. De TN-570 is gemaakt zonder compromissen in het ontwerp van de fundamentele prestaties van de analoge componenten.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

TN-570 Zwart - Teac is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TN-570 Zwart Teac

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: