close
Schott Zwiesel Diva 48pcs

Schott Zwiesel Diva 48pcs

Actie geldig van 09/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Loewe: actie

Loewe: actie

Actie geldig van 16/01/2019 tot 30/03/2019
Actie bekijken

Ronde bakvorm met deksel 28cm Villeroy & Boch op Niwzi

Het perfecte duo voor de keuken: bakvorm met deksel van Clever Cooking

Clever Cooking is een must voor een professionele keukenuitrusting. Met de hoogwaardig afgewerkte collectie serveert en bewaart u etenswaren op praktische wijze - en het serviesgoed kan eenvoudig worden gereinigd.
De multifunctionele bakvorm van Premium Porcelain met bijpassend deksel is perfect voor de bereiding van gebak en ovenschotels en voor het serveren en bewaren van gerechten. Zij heeft een optimale vorm voor grote porties, ligt goed in de hand en is probleemloos te reinigen dankzij de "Easy-To-Clean"-functie. De reden: het deksel kan ook als platte bakvorm worden gebruikt.
Rust uw keuken perfect uit.
set bestaat uit:

  • 1 x Ovenschaal rond-LB
  • 1 x Serveerschaal / Deksel rond-LB

Geraffineerd serviesgoed voor elke dag
De collectie Clever Cooking is de allrounder in de keuken waarmee u op drie manieren eenvoudig kunt koken – van de klassieke bakvorm voor de oven tot en met de serveerschalen op tafel en het bewaren in de koelkast. De Clever Cooking artikelen bieden alles in één. Hittebestendig tot 260 graden en geschikt voor de diepvries tot -30 graden. Met de passende silicone deksels kunnen de vormen luchtdicht worden gesloten. Zo kunt u restanten eenvoudiger bewaren om ze de volgende dag handig in de magnetron op te warmen. Dankzij optimale warmteopslag blijven de etenswaren lange tijd warm. Het ovenservies is er in 18 verschillende formaten plus praktische accessoires. Voor elke portie is er de juiste vorm. De keramische deksel van de veelzijdige bakvormen dient enerzijds als afdekking of onderzetter en kan anderzijds moeiteloos als serveerschaal of zelfs om te bakken of als bakvorm worden gebruikt. Dankzij de "Easy-To-Clean" functie maakt u de producten van de Clever Cooking serie bovendien moeiteloos schoon.

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 59 90

Ronde bakvorm met deksel 28cm

Villeroy & Boch

Ronde bakvorm met deksel 28cm - Villeroy & Boch is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Ronde bakvorm met deksel 28cm Villeroy & Boch

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: