close
Tarreria Bonjean Lagiole Sens

Tarreria Bonjean Lagiole Sens

Actie geldig van 22/05/2018 tot 31/01/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Lido Black Line

Seltmann Weiden Lido Black Line

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Mepra Fantasia

Mepra Fantasia

Actie geldig van 24/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

Bakvormset 30x20 cm Villeroy & Boch op Niwzi

Het perfecte kwartet voor de keuken: bakvorm met deksel van Clever Cooking

Clever Cooking is een must voor een professionele keukenuitrusting. Met de hoogwaardig afgewerkte collectie serveert en bewaart u etenswaren op praktische wijze - en het serviesgoed kan eenvoudig worden gereinigd.
De multifunctionele bakvorm van Premium Porcelain is perfect voor het bereiden en serveren van gebak en ovenschotels. Zij heeft een optimale vorm voor grote porties, kan dankzij de silicone grepen worden gedragen en is probleemloos te reinigen dankzij de "Easy-To-Clean"-functie. De reden: het silicone deksel sluit luchtdicht af voor het bewaren van etenswaren in de koelkast.
Uw set voor een professionele keukenuitrusting
set bestaat uit:

  • 1 x Silico.cover
  • 1 x Silicone grip 2pcs
  • 1 x Ovenschaal rechthoekig-LB

Geraffineerd serviesgoed voor elke dag
De collectie Clever Cooking is de allrounder in de keuken waarmee u op drie manieren eenvoudig kunt koken – van de klassieke bakvorm voor de oven tot en met de serveerschalen op tafel en het bewaren in de koelkast. De Clever Cooking artikelen bieden alles in één. Hittebestendig tot 260 graden en geschikt voor de diepvries tot -30 graden. Met de passende silicone deksels kunnen de vormen luchtdicht worden gesloten. Zo kunt u restanten eenvoudiger bewaren om ze de volgende dag handig in de magnetron op te warmen. Dankzij optimale warmteopslag blijven de etenswaren lange tijd warm. Het ovenservies is er in 18 verschillende formaten plus praktische accessoires. Voor elke portie is er de juiste vorm. De keramische deksel van de veelzijdige bakvormen dient enerzijds als afdekking of onderzetter en kan anderzijds moeiteloos als serveerschaal of zelfs om te bakken of als bakvorm worden gebruikt. Dankzij de "Easy-To-Clean" functie maakt u de producten van de Clever Cooking serie bovendien moeiteloos schoon.

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Bakvormset 30x20 cm - Villeroy & Boch is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Bakvormset 30x20 cm Villeroy & Boch

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: