close
De'Longhi Luchtontvochtiger: 2 weken op proef

De'Longhi Luchtontvochtiger: 2 weken op proef

Actie geldig van 01/09/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Mepra Fantasia

Mepra Fantasia

Actie geldig van 24/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Loewe: actie

Loewe: actie

Actie geldig van 16/01/2019 tot 30/03/2019
Actie bekijken

T 777 v3 NAD op Niwzi

De T 777 v3 levert voor elk van de zeven kanalen een vermogen van 80W en heeft liefst zes HDMI-ingangen die allen overweg kunnen met 4K Ultra HD (60 fps met 4:4:4) en twee HDMI-uitgangen.

Doordat BluOS nu geïntegreerd zit, kan je hi-res audio, internetradio en populaire streamingdiensten als Spotify streamen naar de receiver, en alles bedienen met de smartphone of tablet.

De T 777 v3 is verder uitgerust met DIRAC Live Room Correction, software om de muziek af te stemmen op de kamer waar alle luidsprekers staan. DIRAC Live meet de akoestische prestaties van het systeem binnen de luisterruimte, optimaliseert het niveau van de weergave en brengt de meest transparant mogelijke muziekreproductie. De Lite-versie is standaard inbegrepen maar wie een stap verder wil gaan, kan tegen bijbetaling beschikken over de volledige versie.

Dankzij de Modular Design Construction (MDC), een unieke eigenschap van enkele receivers bij NAD, kan de versterker worden uitgebreid met nieuwe modules. Mochten er in de toekomst nieuwe geluids- of videoformaten verschijnen, dan kan NAD hiervoor een nieuwe module uitbrengen die de oude vervangt.

En ook op softwarevlak is de T 777 v3 toekomstbestendig. Via de netwerkverbinding is hij klaar om toekomstige firmware updates automatisch te ontvangen. Altijd handig!


Kenmerken mode_editWijzigen

T 777 v3 - NAD is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: T 777 v3 NAD

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: