close
Seltmann Weiden Trio

Seltmann Weiden Trio

Actie geldig van 16/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Maxim

Seltmann Weiden Maxim

Actie geldig van 16/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Paso Anthrazit

Seltmann Weiden Paso Anthrazit

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

BeoPlay A6 Zwart Bang & Olufsen op Niwzi

Stijlvolle audiostreamer met kamervullend geluid.

De BeoPlay A6 werd speciaal ontworpen voor de moderne manier van leven, voor mensen met meerdere werk- en ontspanningsruimtes in en rond hun huis. Het uniek design verspreidt het geluid gelijkmatig door de hele ruimte, zodat u overal van dezelfde kwaliteit geniet.

Eenvoudig en intuïtief

Dankzij de innovatieve touch-interface, voor het eerst gebruikt op onze bekroonde BeoPlay A9, laat de BeoPlay A6 zich eenvoudig met tik- en veegbewegingen bedienen, maar u kunt er ook voor kiezen om de muzikale beleving met uw mobiel te orkestreren.

Moeiteloos streamen

De BeoPlay A6 streamt moeiteloos muziek via AirPlay, DLNA en Bluetooth 4.0 en biedt geïntegreerde toegang tot streamingdiensten als Spotify, Deezer en internetradio via TuneIn. Bovendien is de geïntegreerde software al klaar voor alle toekomstige standaards voor streaming.

Puur vermogen

De BeoPlay A6 is een vijf-kanaals luidspreker. Om het ruimtelijke aspect van het geluid te optimaliseren, is de A6 uitgerust met vier luidsprekers aan de voorkant en één achterwaarts gerichte full-tone driver. Iedere luidspreker heeft bovendien een eigen digitale versterker.

Samenwerking met Kvadrat

De speciaal voor de BeoPlay A6 gemaakte designcover is het resultaat van een nauwe samenwerking met Kvadrat, één van Europa's meest vooraanstaande producenten van designstoffen. Het geraffineerde ton-sur-ton geweven patroon geeft de luidspreker niet alleen een krachtige expressie, maar zorgt ook voor een akoestische transparantie.

Klaar voor BeoLink Multiroom

De BeoPlay A6 is voorzien van de BeoLink Multiroom-technologie, waarmee u uw producten van B&O PLAY en Bang & Olufsen moeiteloos samenvoegt tot één flexibel draadloos systeem. Met BeoLink Multiroom luistert u naar verschillende muziek in verschillende kamers, of u laat dat ene fantastische muziekstuk door het hele huis galmen. De BeoPlay A6 laat u met slechts één aanraking genieten van muziek.


Kenmerken mode_editWijzigen

BeoPlay A6 Zwart - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoPlay A6 Zwart Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: