close
Samsung Powerstick Pro: Extra batterij

Samsung Powerstick Pro: Extra batterij

Actie geldig van 01/02/2019 tot 25/03/2019
Actie bekijken
Neff: Cashback Home Connect 2019

Neff: Cashback Home Connect 2019

Actie geldig van 21/02/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken
Seltmann Weiden Meran

Seltmann Weiden Meran

Actie geldig van 01/04/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken

Beoplay H9i Beige Bang & Olufsen op Niwzi

Draadloos Bang & Olufsen-signatuurgeluid met geavanceerde actieve ruisonderdrukking en transparantenmodus.
De Beoplay H9i zijn nauwkeurig afgesteld door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een rijke, krachtige geluidservaring.

Dankzij de geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie kun je jezelf helemaal onderdompelen in je muziek of kun je gewoon genieten van totale stilte. Met de transparantiemodus kunt u uw omgeving versterken, zodat u kunt horen wat er om u heen gebeurt.

Toegang tot alle functies is slechts een tik verwijderd.
Met eenvoudige gebaren heen en weer, op en neer of rond, kunt u alles direct vanuit de oorschelp bedienen. Als u een oproep wilt beantwoorden, van song wilt veranderen of het volume wilt verhogen, is dit slechts een enkele aanraking - en omdat de aluminiumplaat zowel mechanisch als gevoelig is - maakt het niet uit of u handschoenen draagt, het werkt altijd .

Verleng je speeltijd met de verwisselbare batterij.
De Beoplay H9i heeft een oplaadbare en verwisselbare batterij met maximaal 18 uur speeltijd. Voor die langere ritten kunt u de batterij vervangen voor langere speeltijd of simpelweg het audiokabel bevestigen om te blijven genieten van uw muziek.

Ontworpen voor stijl en comfort.
Gepolijst, geanodiseerd aluminium, zacht lamsvel en echt rundleer garanderen absoluut comfort en stijl. En omdat het leer in de loop van de tijd patineert, veroudert de Beoplay H9i prachtig.

Het elegante ontwerp voor over het oor omhult je oor in langdurig comfort, zodat je de hele dag van je muziek kunt genieten - terwijl het zachte lamsvel en het adaptieve geheugenschuim op de oorkussens ervoor zorgen dat je ze nooit uittrekt.

Haal het meeste uit je H9i-hoofdtelefoons
H9i zijn bijgewerkt met een groot aantal nieuwe functies, waaronder de Transparantiemodus, zodat u kunt afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen / pauzeren wanneer u uw hoofdtelefoon in- of uitschakelt. H9i hebben een nog betere geluidskwaliteit met verbeterde ANC-prestaties, verbeterde gesprekskwaliteit en een nieuwe baspoort die zorgt voor diepere, krachtigere bassen.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Beoplay H9i Beige - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Beoplay H9i Beige Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: