close
Le Creuset Aardewerk

Le Creuset Aardewerk

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken
Le Creuset Geëmailleerd gietijzer

Le Creuset Geëmailleerd gietijzer

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken

P5 B&W op Niwzi

Geniet meer van uw favoriete muziek met P5. Deze hoofdtelefoon heeft een natuurlijke en zeer gedetailleerde geluidskwalitieit . De P5 is gemaakt van zeer luxueus materiaal, is iPhone ready en heeft een comfortabele pasvorm. Dit maakt hem tot de perfecte hoofdtelefoon voor thuis en op reis.

Dichter bij uw favoriete muziek, dankzij de P5 geluidsisolerende koptelefoon, ontworpen door de makers van de Zeppelin iPod luidspreker. Met zijn uniek design en de gebruikte materialen is deze P5 een ware streling voor het oog. De koptelefoon komt met een iPod-kabel en een standaard audio-kabel.

Diepe bas. Betere treble. Klinkt allemaal prachtig, maar het probleem met zulke effecten waar andere hoofdtelefoons vaak mee pronken, is dat ze bij langer luisteren al snel vermoeien. Met P5 geniet je van een veel natuurlijker geluid en langer luisterplezier. Voor de introductie van de P5-hoofdtelefoons organiseerde Bowers & Wilkins een aantal concerten. Elk concert werd stereofonisch opgenomen, zodat de sfeer van de muziek kon worden vastgelegd en perfect weergegeven via een hoofdtelefoon.

Achter het natuurlijke geluid van de P5 schuilt de meest geavanceerde technologie die ooit voor een hoofdtelefoon werd gebruikt. Speciaal ontwikkelde ultra-lineaire neodymiummagneten en geoptimaliseerde Mylar-membranen zorgen voor rijke, pure en ongelooflijk gedetailleerde muziek, die geen kunstmatige aanpassingen nodig heeft.

Door de gesloten achterzijde met stevige metalen faceplates en gesealde oorkussens gaat er niets van de details en dynamiek verloren en hoor je nog net genoeg omgevingsgeluid om te beseffen waar je bent. Perfect voor het luisteren van muziek onderweg.

De prestaties van de P5 reiken verder dan alleen zijn akoestiek en ergonomie. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen is erg belangrijk. De stevige metalen faceplate en leren oorkussens onderdrukken bijvoorbeeld niet alleen geluid van buitenaf, maar bieden ook buitengewoon veel comfort. De met leer beklede hoofdband zit eveneens bijzonder comfortabel, en voor de oorkussens is het zachtste Nieuw-Zeelandse schapenleer gebruikt dat er te krijgen is.

De P5-hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins passen op elk apparaat met een hoofdtelefooningang. Ze worden geleverd met twee kabels. Een daarvan, de MFI-kabel, biedt gebruikers van de nieuwste iPod®- en iPhone®-modellen van Apple extra functionaliteiten, zoals switchen tussen nummers en het regelen van het volume. Onderstaande tabel geeft aan welke modellen volledig compatibel zijn met de MFI-kabel.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

P5 - B&W is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: P5 B&W

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: